18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Fogzási fájdalom csökkentése

Megosztás
Életmód

Amikor sír a baba, mert jön a foga, és segíteni szeretnél neki. Íme néhány ötlet a természetből.


Illóolajokkal a kisbabák fájdalmait is tudjuk enyhíteni, például fogzáskor. Hoztam nektek ma egy levelezést, használjátok egészséggel.

Ilyenkor rengeteget segít a levendula vagy a római kamilla illóolaj. Mindenképpen terápiás minőségű illóolajat használjatok!

A levendula megnyugtatja a bőrt, segíti a gyógyulást, csökkenti a gyulladásokat, fertőtlenít, erősíti az immunrendszert. 

Fájdalom- és lázcsillapító hatású, nagyon jó fej-, fül- fog-és torokfájásra, rovarcsípésre. megnyugtat. Eloszlatja a félelmeket, segít túlérzékenység idején. A római kamilla fájdalomcsillapító, leginkább a tompa, állandó fájdalomra használjuk. Nagyon jól alkalmazható gyerekeknél és kisbabáknál, csökkenti a bőrirritációt, felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, lázcsillapító hatású, nyugtat és csillapít, enyhíti a túlérzékenységet, idegességet, álmatlanságot, félelmeket.

Olvassátok el ezt a friss tapasztalatot:

Kovács Ildikó:
„Szia, segíts kérlek! Natasának jön a foga. Római kamillát használok a talpára. Elég sűrűn, 3-4 óránként, de csak sír-sír és sír. Hova kenhetem még? Mit használhatok még? Egy hete nem alszik, csak ha sétálok vele, akkor is max. fél órát. Éjfél előtt nem alszik el este sem. Levendulát párologtatok, de most az sem segít. 8 hónapos, egy foga kint van, egy hamarosan kint van, mert látszik, de még nem szakadt át az ínye.”

Kiss Bernadett:
„Szia, hígítva az arcára is kenheted, 10 ml valamilyen bázisolaj, pl. kókuszolaj vagy mandulaolaj + 10 csepp levendula vagy 10 csepp római kamilla. Csak vigyázz, nehogy belekenje a szemébe.”

Kovács Ildikó:
„Bekentem az ínyét, az állát és elaludt. Lerakni nem merem! De hirtelen abbahagyta a sírást és elaludt! Megengedte hogy bekenjem, pedig azt sem engedi fogzás óta, hogy letöröljem a száját.”Kiss Bernadett, doTERRA illóolaj tanácsadó

06208243336

Kiss Bernadett közösség

Weboldal
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat