18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Félelem, és szeretet

Megosztás
Életmód

A szeretet mindent meggyógyít(hat), és felülír(hat), feltéve, ha nem adunk teret a rengeteg félelmeinknek. Győzzön a fény!


Kicsit részletesebben megnéztem a félelmeink hadseregét és sikerült a félelem katonáinak megszámlálása, számomra így jött létre az Ali baba és a 40 rabló.
Ahol Ali Baba a félelem és a 40 rabló az alfajai akik módszeresen kifosztanak bennünket.

Igen, kifosztanak érzelmileg, betegítik a lelket,növelik a szenvedést, a félelemérzetet. Ha kíváncsiak vagytok az egész seregre az oldalamon megneveztem őket, de addig is néhányat a fővezérek közül felsorolnék, mert ezekre már magasabb a vérdíjat tűztek ki évszázadok óta. Igen, ezek generációs bűnözők már a dédapjuk is az volt, így nagy szakértelemmel űzik a mesterséget.A harag, a düh, és az irigység fővezérek, már évszázadok óta rabolnak és tesznek tönkre életeket. Gátlástalanul súgják az emberek fülébe a PÉNZ boldogít vegyél el még többet, ne törődj a következményekkel, az nem a te bajod ha a másik engedi…

Meglepően sok ember vallja, hogy akkor vagy jó kereskedő, ha átvágod az embertársadat. Sőt ez a felsőbb körökben is így zajlik mostanában…

Tény hogy a Félelem serege nagyobb, mint a Szereteté és jelenleg nyerésre áll. 

Olyan ez, mint a Star Wars sorozat, egy Jedi is elég ahhoz, hogy a sötét oldal szerepe csökkenjen .

Érdekes, ha egy sötét szobába bemegyünk egy gyertyával eltűnik a sötétség, de ha egy világos szobába viszünk egy kis sötétséget nem lesz sötét. A sötét oldal is fény volt valamikor!

 Lásd teremtés történet angyalok szétválása, ahol is Lucifer vezetésével kialakult az angyalok azon csoportja akik nem szolgálták az embert. Persze eredetileg ez volt a teremtő szándéka!

Darth Vader nagyúr a Star Wars –ból ugyanúgy a fény oldalon állt, csak később állt át sötét partra, így vissza is találhatunk bármikor csak vigyünk gyertyát a szobába…Ez érvényes rád is! Figyeld meg, ha megtanulsz szeretetet vinni az életedbe egyszerűen eltűnik a félelmeid nagy része!
Tehát a félelem kiiktatásának eszköze a szeretet megjelenése.

És hogy ezt hogyan tanulhatod meg? Gyere el kiscsoportos foglalkozásainkra ahol 2 napig ez a témánk gyakorlatokkal tarkítva és személyre szabva.

A szeretet sajnos megélni is kell, nem csak megérteni, megérezni. 

A szeretet áramlásához szükség van rezgésszint emelésre, ami egymás között hatékonyabb és erősebb, mint egyedül.
Egy emelkedett rezgéssel már nyílnak más kapuk is pl. a jelenlét.

Végezetül írhatom, hogy a szeretet és félelem két farkas, akik harcolnak egymással és közülük mindig az győz, amelyikre jobban figyelek, azaz aki többet kap enni!
A magyar nyelv oktat bennünket, benne van a szóban a szeretet olyan SZER, ami ETET, életet ad nekünk. A Gyűl, az Ölet. A Fél elem pedig elvesz az energiáinkból.

Azért érdemes az Ali Baba seregének többi rablóját is megismerni, hiszen olyanok vannak közöttük, akire nem is gondoltunk hogy banditák például a Sajnálat és a Neheztelés. De ezekről majd később.

Hegyesi Béla
Élet és üzleti tréner, párkapcsolati tanácsadó
06703696050
Lelkesek közösség
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat