18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Az igazság napja (utópia)

Megosztás
Szabadidő

Néha olyan valóságosak az álmaink, és hatással vannak az ébrenlétünkre is. Fordítva is igaz ám!


Ma reggel is a szokott időben, 5.30.-kor ébredtem fel.
Míg a kávé lefőtt, televíziót hallgattam. Éppen a reggeli hírek ment, és nem akartam hinni a fülemnek! A politikus igazat beszélt! Nagyon borús jövőképet festett le, el is ment a kedvem tőle, ezért átváltottam az ezós csatornára. A bemondónő épp a napi horoszkópokat sorolta fel, majd, még adásban volt, hozzátette: humbuk ez az egész horoszkóp.

Kávé, zuhany és rohanok a munkába.

Útközben betérek a pékségbe reggelit venni, épp a kiflik közül válogatok, mikor az eladó rám rivall, hogy azok a kiflik tegnapiak, eszembe ne jusson venni belőlük, és ha éhes vagyok, vigyek inkább zsömlét. Hálásan megköszönöm neki.

Beérek a munkahelyemre és a kolléganőm, miután megpillant, összecsapja a két tenyerét, hogy nekem már megint milyen szuper a frizurám. Majd a foga közt sziszegi, hogy fogalma sincs róla, miből telik nekem minden hónapban fodrászra.
Ma mindenki hülye???!!!Bejön egy fiatal lány és név szerint engem keres. Gondolkodom, á, megvan, tegnap szólt a főnök, hogy jelentkeztek az álláshirdetésre, ma jön be a hölgy és legyek már olyan kedves, beszélgessek el vele. Barátságosan érdeklődöm, miért éppen a mi cégünket választotta, mire unottan rávágja, hogy a sok tré meló közül, amit hirdettek, a miénk tűnt a legkevésbé trének, és ha talál ennél jobbat, azonnal lekoccol.

Az órámra nézek, még csak 9:30 van, de valami azt sejteti, hogy nehéz nap elé nézek.

Kisvártatva berobog a főnök és rárivall a kolléganőmre, hogy legalább olyankor ne támassza a pultot, amikor látja, hogy ő jön. Kolléganőm erre azt feleli, hogy sajnos nem vette észre, hogy jön…

El sem hiszem, hogy vége a munkaidőnek! Indulok haza, de még annyi elintéznivalóm van, hogy felhívom a páromat, legyen szíves annyit segíteni, hogy a kutyát megfürdeti. Persze, drágám, mondja, majd hozzáteszi: Nem gondolod komolyan, hogy kutyát fogok füröszteni, amikor meccs van a tévében? Majd azt mondom, hogy nem volt víz.
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat