18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Dualitás fontossága

Megosztás
Életmód

Beleássuk magunkat a munkába, és közben nem vesszük észre a szépet. Elég a sötétségből!!


Azt mondják, a fény gyermekei vagyunk, a szeretet a hála olyan fogalmak melyek kódolva vannak bennünk. Mégis a világunkat a félelem a sötétség a harag, a düh uralja… miért?

Két farkas vívja a harcát bennünk az életünk folyamán a Szeretet és a Félelem és az győz, amelyiket etetjük! 

Ahogyan fekete mágia sincs csak fekete mágus.
A sötét oldal tanít bennünket, ha eljutunk oda, hogy elegünk lesz, belőle nem fogjuk etetni.
A fénybe, ha beviszünk egy kis sötétséget nem lesz sötét, de ha egy sötét szobába bemegyünk egy gyertyával világos lesz.

A sötét oldal megtapasztalása útján kezdjük el értékelni a jót. 

Az ember el lett választva a lelkétől és a tudattól, be lettünk zárva az elménkbe, ami az ego-fal karöltve kitalálta, hogy hogyan legyen jobb az egyénnek akár embertársai kárára. A Pénz ezt a folyamatot meggyorsítja és addig, fogja az embert tolni a rabszolgaságba, amíg belehal, vagy fellázad. A lázadásra számítanak, ezért megpróbálják megelőzni. Mivel is?Az oktatási rendszer segítségével, a média agymosási tevékenységével, az élelmiszerek és folyadékok agytompító hatásaival, a nyilvántartási kontrollal, a gyógyszergyárak segítségével.
Ez egy zseniális terv! A szabad modern rabszolga jelent meg aki teljes kontroll alatt van tartva. Nem gondolkodhat, csak elhiheti, hogy azt gondol, amit akar persze irányított formában. A teljes emberiség 98% felügyelt rabszolgasorsban van és akkor állíthatók le az egyedek, amikor akarja a vezetés.

  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat