18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Ne kapaszkodj! Ne ragaszkodj!

Megosztás
Jósda

2017.11.27-2017.12.03. Minden mozgásban van. Egyféleképp nem érhet csalódás, ha nem ragaszkodsz...


Heti lapjaink: a Főpapnő (Titok, II), a Remete (IX) és a Nap (XIX) Hűűűha! Az Élet ezen a héten szembesít az állandóság-változás és a ragaszkodás-engedés titkával. Nagy bolondság lenne a részedről, ha azt gondolnád, hogy valaha is pontosan kiszámíthatod, hogy mi történik körülötted. Ugyanilyen bolondság remélni egyáltalán, hogy az állandóság létezik. 

Minden mozgásban van, a világ pillanatokból áll, melyek ölelik, majd hirtelen elengedik egymást, éppoly kiszámíthatatlanul, mint ahogyan a szélkergette levelek táncolnak az őszi napsütésben. 

Ne ragaszkodj semmihez, sem emberekhez, sem elképzelésekhez, sem tárgyakhoz! Engedj! Az élet nagy tanítása, hogy mindig választanod kell a ragaszkodás és a boldogság között. Ezekben a napokban ráébredsz, hogy a kettő kizárja egymást.

Mert!!! Abban a pillanatban, ahogyan gyökeret ereszt benned a ragaszkodás, a szíved megbénul és képtelen leszel a gondtalan, gyermeki boldogságra, képtelen leszel az örömre. Félni kezdesz, félteni kezded, amit magadénak tudsz. Engedésre, megengedésre képtelenné válsz, szeretnéd bebetonozva látni a jelenlegi állapotod, miközben tudod, erre irányuló akarásod reménytelen dolog.

Légy tudatos! Figyelj, és ha rajtakapnád magad, hogy a túlzott ragaszkodás csapdájába estél, lépj tovább! 

Nyisd ki a tenyered, tárd ki a szíved, hiszen minden a tiéd, ami téged illet! Tudd, ha nem ragaszkodsz, a veszteség fájdalmában sem lesz részed!
Legyen a heted derűvel, fénnyel teli!

Tupi Éva Ágnes (Természetgyógyász, Élet-és sorstolmács, Tarot-tanácsadó)
06209138141
Kártyajóslás

Elfogadással-befogadással-türelemmel 1991 óta.
- tarot, szimbolika
- kabbala, útkeresés
- regresszió
- numerológia
- sorselemzés, sorstolmácsolás
- energetikai harmonizálás (reiki, prana)
- fitoterápia, aromaterápia
- képzések, egyéni konzultációk
- tanítások öngyógyításról, önismeretről, önbizalomról, szeretetről, tudatos gondolkodásról

Célom az öngyógyító erők felébresztése, az egészség, a bőség,
a jól működő kapcsolatok, a boldog élet kialakításának segítése,
minőségi élet teremtése.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat