18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Kifutó a semmibe

Megosztás
Életmód

Gyakran elgondolkodtat bennünket egy-egy film. Ez a sztori is megtörtént eseményre alapszik.


Bizonyára sokan ismerik a filmet. Főszereplője Angeline Jolie és ez a szerep Angie korai, kezdő színészi alkotásainak egyike. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy a film megtörtént esetet mutat be.
Gia. A hetvenes évek végén ez a név egyet jelentett a szépséggel, a luxussal, az eleganciával. Gia Carangi 1960-ban született, 17 éves korában még pincérnőként dolgozott, 18 évesen pedig már világhírű manöken volt. Ő volt Amerikában az első szupermodell, róla nevezték el a kezdő Cindy Crawfordot Baby Gia-nak.

Gia Carangi sosem készült modellnek, ő egyszerűen csak az lett. 18 éves korára mindene megvolt, amiről egy fiatal lány csak álmodozhat.
Mondják, az ördög sokszor azért ad meg valakinek mindent, hogy minél távolabb taszítsa Istentől. Logikus, ha belegondolunk, hogy a legtöbb ember csak nagy szükség idején fordul Isten felé.

Hiszem, hogy Isten sokkal jobban tudja, mire van szükségünk, mint mi magunk és azt a kellő időben meg is adja nekünk. 

A várakozás pedig egyfajta próbatétel. És mikor már majdnem feladjuk, Isten lök rajtunk egy akkorát, mint egy hatalmas szélvihar. A sötétségből a fénybe jutunk, az ígéretes vetésnek learathatjuk a termését.

Isten megteremt, megnöveszt, közben örömmel, bánattal, hittel, szenvedéssel, szerelemmel és minden létező érzéssel ellát, majd végül magához vesz. És te közben az vagy, akivé beteljesedsz. Az idő itt nem homokóra, amelyben leperegnek a homokszemcsék, hanem az arató ember, aki kévét köt.

Rajtad áll, hogy mit kezdesz a neked szánt idővel. Segíts magadon és Isten IS megsegít. A lényeg az IS szón van. Előbb neked kell lépned ahhoz, hogy Isten a segítségedre lehessen.
 

Gia Carangi mindent megkapott, de mostohán bánt vele. Rendszeresen fogyasztott kokaint, majd heroinfüggő lett. Többször próbált megszabadulni a kábítószertől, de nem sikerült neki. Menthetetlenül haladt a végzete felé.
Problémái miatt ekkor már senki nem akart dolgozni vele, 22 évesen szerepelt utoljára a Cosmopolitan magazinban.

Talán nem is a siker pillanata az igazi öröm, hanem az oda vezető út.

Ha az ölünkbe pottyan minden, ahelyett, hogy megdolgoztunk volna érte, az a kifutó a semmibe.

Gia Carangi 26 évesen halt meg AIDS-ben. Temetésén senki nem jelent meg a divatvilág képviselői közül. Hamis barátok, hamis csillogás.
Sose mondd, hogy neked ez nincs, az nincs, helyette mondd azt, hogy ez még nincs, az még nincs.
Mert a siker egy létra és én még nem láttam senkit, aki zsebre tett kézzel tudott volna létrát megmászni.


Hajdú Hajnalka
Aurora táskák https://www.meska.hu/Shop/index/10873
giorgomeska(kukac)freemail.huMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat