18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

A tudatosság és az elme

Megosztás
Spirituális

Jelen lenni, mostban élni, lelkünkre hallgatni. Ennyi elég lenne a változáshoz?


Elég nagy a káosz a tudatosság körül, valami olyan zajlik, hogy mindenki beszél róla hatnak cégek is az emberekre „légy tudatos”, és ehhez hasonló szlogenekkel, de kevesen tudják, miről van szó. Nem is csoda, hiszen amíg azt gondoljuk, hogy a fizikai test vagyunk és a gondolatok az agyban képződnek illetve az agyunk irányít, addig nem vagyunk tudatosak.

Az agy egy kiváló eszköz a fizikai test működésének a fenntartására, de a tudat –hoz képest csak egy puffer tároló egy kisebb Pen drive, ha úgy tetszik ahhoz a több millió gigás winchesterhez képest, ami a tudat.

Tehát akkor vagyunk tudatosak, ha nem az agyunk irányít, hanem a tudat winchesteréről szemléljük magunkat és az elménket és hagyjuk, hogy a tudatból lehívott információk irányítsák az életünket. Szoktuk ezt úgy is mondani a lelkedre hallgass!

Jelenlét, Most hatalma, tudatosság, megvilágosodás ezek mind ugyanazt jelentik kapcsolódás a tudat-hoz ahol nincs idő és megáll az agy, azaz jelen vagy. Ezt jómagam tudatosan egy táborban tapasztaltam ahol a tréner a szememen keresztül látta hol vagyok és közölte most az elmédben vagy most nem! Ezáltal megtanulható a váltás az elme és a jelenlét között

Az elménk olyan, mint egy esőcsepp azt hiszi ő a mindenség! Táplál, életet ad, de amikor találkozik a tengerrel (tudatosság) rájön, hogy ő is csak egy csepp a tengerben…

Mindenki volt már jelen csak nem tud róla! Ezek olyan pillanatok, amikre tisztán emlékszel, mert rögzültek a winchesteren. Nem az a tudatosság hogy jól beosztod a pénzed! Vagy kitalálod, hogyan keress többet! A pénz fogalmát nem ismeri a tudatosság. A pénzhez történő túlzott kötődés az elme rabságában maradását segíti elő.

Az igazi szeretet, mint érzés igazából a jelenlét-ben tud áramolni, mert ott megszűnik az elme, nincs múlt és nem félünk a jövőtől.

A test lélek szellem hármasságból a szellem a tudat, azaz ÉN Vagyok. A lélek pedig az azonosítószámom, azaz az előző tapasztalataim halmaza az az információhalmaz, amiből merítünk, ha merünk a lelkünkre hallgatni az agyunk helyett. A test pedig egy inkarnációra kapott porhüvely, amelyen keresztül megélhetjük ezt a világotA helyzet az, hogy a társadalomnak nem érdeke minket a lelkünkhöz engedni.
Minden körülöttünk a lelkünk elzárását ösztönzi. Minél idősebb egy lélek annál nehezebb hülyét csinálni belőle. Elkezd nyomni, ki tőr, megbetegíti a testet és megtesz mindent, hogy észrevedd nem jó az út, amin jársz.

Vannak olyan emberek, akikben fiatalabb a lélek így elzárásuk tökéletes, egész életüket leélik an nélkül, hogy észrevennék a megvezetéseket, tökéletesen alkalmazkodnak a materiális világhoz és rendszeresen áldoznak a pénz isten oltárán.

Keress minket, ha úgy érzed, dolgod van velünk és ne keress, ha nincs. Nem gondold, hogy több évtized hitrendszereit azonnal le tudod cserélni, de azt igen, hogy a kérdésekre a válaszok gyorsítják majd a fejlődésed.
Használj amig adni tudok és dobj el, ha túlléptél rajtam. Én ezért vagyok.

Hegyesi Béla
Élet és üzleti tréner, párkapcsolati tanácsadó
06703696050
Lelkesek közösség
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat