18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Aranyhalnak lenni jó!

Megosztás
Spirituális

Lehet, hogy mi magunk vagyunk a saját aranyhalaink? Saját magunk tudunk szabadon élni, teremteni egy szeretetteli életet?


Ha én lennék a csodákat tévő aranyhal, akkor elsőre mindenki kívánhatna egyet és teljesíteném. Sokszor érzem, hogy ezt várja tőlem a fizikai sík. Emberek képzelik, hogy az vagyok, mert annak látnak, képzelnek és félelmet nem ismerve határozottan indulok megvalósítani az álmokat. Mindenféle kívánságokat. Kinek mi a fontos. Mindenkit meghallgatok. Színes a paletta. Imádom az életet. Így ahogy van. Szeretek ember lenni...
Hiszek az emberekben, az álmokban és szeretetben.
Bátorítok mindenkit erre. Hogy aranyhal projektbe fogjon. A feltétel nélküliség alapja, ha bele gondolunk. Meseszerű. A valóság és képzelet szüleménye egyszerre. Pont ezért könnyű aranyhalnak lenni.
A művészet minden fokán érzékeled egyensúlyod.


Na, akkor konkretizáljuk.
A víz, mint az érzelmek szimbóluma az élőhelye az aranyhalnak. A vízben él, áramlásban van.
A vízben érzek minden más áramlatot, a testem körül a lágy, kemény, gyenge és erős energiákat. Valahogyan az ember könnyebben elfogadja a láthatatlant, akkor, amikor a testi érzet egyértelműen jelez.

Az aranyhalnak természetes hogy folyamatos mozgásban van, még mozdulatlanságban, amikor alszik vagy pihen, akkor is mozog a víz áramlata. Keres egy sekélyebb, csendesebb vizet, ahol biztonságban érzi magát és megpihen. No, az embereknek pedig otthona van, ott a biztonság erre. Nézzük meg mi történik, ha találkozik más dologgal a vízben! Nyilván őt a túlélés ösztönzi az életre és a szaporodás. Mégis, ha csak a mozgást vesszük alapul és megvizsgáljuk, hogyan áramlik átérezzük a finom mozgás, gyors és lassú ritmusváltások könnyedségét. 

A csodákhoz ennyi épp elég. Ugyanígy, sallangok, érzelmek, eszement tudományok nélkül minden embernek az. Tévedés lenne azt gondolni, hogy az élethez, a fejlődéshez, önellátáshoz, megvilágosodáshoz, úgymond nincs szükség a fizikára és minden más tudományra. Csupán a csoda pillanatában ezekkel együtt áramlunk. 

A tudás, a teremtés, a nagy szavak és történelmi pillanatok. Az emberek döntései, gondolatai, mind úsznak a vízben, az aranyhalhoz hol közel, hol távol. Mindig mozgásban.

A tiszta vízben látni az aranyhalakat, élő vízben is. Szilvásváradon órákig is képes vagyok nézni őket és mélázni, hogy vajon mi a titok. Érzem és tudom, emelkedem velük könnyedén. Aztán haza érvén a szürke hétköznapokon, nehéz pillanatokban bármikor elővarázsolhatom ezt az érzést. Olyankor a járókelők az utcán, a szemem csillogásán látják a csodát, amit élek. Emlékezem csupán. Varázsolok, igen...


Aki például rendszeresen meditál, sok arany fényű emléket őrizhet, ők is varázslók. Amikor saját történetünkre emlékezünk, amit már elmozdult a testünk, lehet még egy fény-kép is őrzi a pillanatot...olyankor a tudatunk elhiszi, hogy a testünk üzen. Mert érzés párosul hozzá.
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat