18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Gyönyörű az Élet, és szeretnivaló a Világ!

Megosztás
Jósda

2017.11.20-2017.11.27. Állj meg egy pillanatra, és élvezd az életet, figyeld meg a mindennapok örömeit. Légy részese az életednek!


A hét lapjai: a Torony (XVI), a Kelyhek 10 és a Bolond (XXII)Kicsit zizegős, az élet ezer színét tökéletesen prezentáló hét. Ilyen is, olyan is. A ráébredéstől, a csendes megbékélésen keresztül visszavezet szabad, spontán cselekedni tudó gyermeki énedhez.

Sok ember nem él igazán, csak átrobog az életén. 

Minden pillanatban egy távoli cél felé igyekszik, soha nem áll meg, így útja során megfásul, kifárad és észre sem veszi az elébe táruló szépségeket.

Te ne tedd! Ne rohanj! Lehet, hogy félelmeid nem hagynak pihenni, lehet, hogy méltatlannak ítéled meg a helyzeted, amiben időznöd kell, mégis arra kérlek, ne rohanj! Ne menekülj! Állj meg! Csendesedj el a vihar közepén! 

Emlékezz arra, mi tett boldoggá, mikor és hol érezted utoljára biztonságban magad. 

Pár percre helyezkedj vissza ebbe a puhán körbe ölelő melegségbe, gyűjts erőt és emlékezz! A világ néha apró darabokra töri a szíved, ám lelked mélyén, mint a Teremtő legértékesebb ajándéka mindig fellelhető a remény.

A remény, melyet ebben az elcsendesedésben találhatsz meg a vihar közepén. A remény a válasz a gyötrő miértekre, melyre emlékezned kell! Amint ráleltél, abban a pillanatban újra varázserővel bírsz. Újra megtalált gyermeki lelkesedéssel és megerősödött hittel indulhatsz tovább! Mosolyogva! Tudva, hogy gyönyörű az Élet és szeretnivaló a Világ!

Legyen áldás a heteden!
Szeretettel:
Tupi Éva Ágnes (Természetgyógyász, Élet-és sorstolmács, Tarot-tanácsadó)
06209138141
Kártyajóslás

Elfogadással-befogadással-türelemmel 1991 óta.
- tarot, szimbolika
- kabbala, útkeresés
- regresszió
- numerológia
- sorselemzés, sorstolmácsolás
- energetikai harmonizálás (reiki, prana)
- fitoterápia, aromaterápia
- képzések, egyéni konzultációk
- tanítások öngyógyításról, önismeretről, önbizalomról, szeretetről, tudatos gondolkodásról

Célom az öngyógyító erők felébresztése, az egészség, a bőség,
a jól működő kapcsolatok, a boldog élet kialakításának segítése,
minőségi élet teremtése.
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat