18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Tüntetni valamiért

Megosztás
Életmód

Mennyi esemény van, ami miatt felemelhetnénk a hangunkat...Mi a különbség a valami ellen,és a valamiért között?


Manapság minden ellen tüntetnek. Biztos vagyok benne, hogy az emberek többségét sokszor a jó szándék hajtja az utcára. Csak van egy nagy baj a tudatalattival. Nem ismeri a NEM szócskát.

Márpedig mindennek, ami ellen tüntetünk, egyúttal hatalmas energiát is adunk. Teréz anya is azt mondta: „Soha nem vettem részt háborúellenes tüntetésen, ha lesz majd béketüntetés, hívjál meg.”

Ebben minden benne van. Nincs azzal semmi gond, ha tudod, mit nem akarsz. Mert akkor azt is meg tudod magadban fogalmazni, hogy mit akarsz.

Nem tüntetek az állatkínzás ellen, de örömmel tüntetnék az állatvédelem mellett. Sajnos, még sosem hívtak ilyen megmozdulásra.

Nők milliói harcolnak a mellrák ellen, ahelyett, hogy a szűrővizsgálatok fontosságáért és az egészséges életmódért emelnék fel a hangjukat.

Utcára vonulnak az éhezés ellen tüntetni. Mennyivel célszerűbb lenne egy „mindenki lakjon jól” kampány.Politikus ellen is teljesen felesleges tüntetni. Ha le akarod váltatni, állj ki az ellenfele mellett.
Állj ki a béke, az öröm, a szeretet, a jóság mellett, de a rosszat semmilyen formában ne támogasd! Még egy ellen-kampánnyal sem. Felesleges erőfeszítés.

Meggyőződésem, hogy hangos kiáltások helyett többre mennénk a csendes tettekkel. Ne a szavaink, hanem a cselekedeteink legyenek a prédikációink!

 Vizet igyunk és vizet is prédikáljunk!
Ha cselekedni akarsz egy jó ügy érdekében, akkor alkalmat keress rá és ne kifogást!

Nem erőltethetjük rá senkire azt, hogy higgyen istenben. De minden embernek kötelessége önmagában hinni. És akkor hegyeket mozdíthat meg.

Ne akarjon az utcán olyan ember rendet tenni, akinek otthonában éppen családi viszály dúl. Seperje előbb tisztára mindenki a saját portáját. Ez csak így lehet hiteles.

Sokat beszélünk a szegényekről. De vajon próbáltunk már beszélni a szegényekkel?

„Állunk csendben kioktatva, tolerancia! Sokáig csak némán tűrtél, úgy kezdődött, hogy visszaütöttél.
A végén minden a te hibád, nincs toleranciád! Megértésre nevelnek, arcunkba nevetnek.” (Ossian)

Hajdú Hajnalka
Aurora táskák

giorgomeska(kukac)freemail.huMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat