18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Az álomtól a spartan race-ig

Megosztás
Életmód

Kihívás, vagy erőnléti próba? Mindenképp le a kalappal a résztvevők előtt.


Három távot lehet választani, sprint, super, és best kategóriákban. Családom a sprinten (7,6 km ) és a besten (26,7 km) indultak. Sikeresen teljesítették, ami nagy büszkeséggel tölt el.
Számomra is új határokat feszegető felismerések születtek, határköveken álltam és megújuló szerepeket követelt tőlem is ez a nap. Végig nézni, átérezni mások fájdalmát, küzdelmeit, kitartását erejét megtisztelő és alázatot követel. Minden résztvevő erőt adott egymásnak, nagyon egyben voltak, talán ez volt a legmeghatóbb s talán az együttes erejük spártai.Aztán, egyszer csak észleltem, hogy ott álltam anyaként a szurkolók között és kiabáltam a lányomnak...mikor kemény erőpróbák után még csinálta a 30 burpee adagját...(ha egy akadályt nem sikerült teljesíteni, kiválthatták 30 gyakorlattal) ...Na még egyet! Na még egyet! Te vagy a legjobb! Hajrá! Kiabáltam, és egyszer csak észrevett a sokaságban, rám nézett, és nem tudtam eldönteni hirtelen, hogy ez most jó e neki. Úgy éreztem akkor, hogy jó. 


Az hogy kizökkentettem, és mégis csinálta tovább olyan erőssé tette a szememben, hogy képes arra is amire én nem, hogy ott abban a pillanatban legyőzhetetlennek éreztem, önmagával teljesen rendben volt. 


Hasonló pillantás és érzés ugyanígy ugyanezen alkalommal a fiammal is. Öröm a szívemnek.
Találkozás testben, lélekben és szellemben. Az önmaguk megerősítése, talán ez lehet a titok ha ránézek azokra képekre most itthon a meleg szobában.

Az álom, hogy két testvér együtt teljesít, egy időben egy spartant, boldogan írom, hogy Eplényben megvalósult. Lányom, Kata 2:52:36 a fiam Marci 2:18:05 idő alatt teljesitették az eplényi kihívásokat.
Hatalmas élmény volt, örömmel emlékezem erre a napra, köszönöm! Köszönöm, ha elolvastál, Pataki Ági a PÁRTA Műhelyből

Pataki Ági művészet-terapeuta, Lélekember.
Egyéni konzultáció, és csoportfoglalkozások időpont egyeztetéssel.
06306380738
patakiagi74(kukac)gmail.com
PÁRTA Műhely közösség


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat