18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Vedd meg, legyél jó, fogadd el!

Megosztás
Életmód

Mindannyian másfélék vagyunk, és mégis vannak olyan hétköznapi események, ahol ugyanúgy viselkedünk.


Ezzel a három szóval áthajtanak téged az életeden úgy, hogy észre sem veszed, hogy éltél.
Ezzel a három szóval emberből droidot csinálnak belőled úgy, hogy megkapsz mindent, de semmit abból, amire szükséged van.
Ezzel a három szóval kábulatba ejtenek, és semmit nem csinálsz meg amiért lejöttél ebbe az életbe.

A Pénz még mindig tartja vezető szerepét abban, hogy ő minden rossz forrása mégis romboljuk az oktatást.

Ha a gyerekünk geológus akar, lenni azt mondjuk, ne tegye, mert nem lehet jól keresni vele, legyen inkább orvos vagy ügyvéd.

Szennyezzük a levegőt, a vizeket, kihalnak állatok, a gazdaság tovább olcsósít, ezáltal silányabbak az élelmiszerek, amit megeszünk Ártalmasabb a levegő, szennyezett, vagy agyonkezelt a víz így nem csoda, ha a tudomány fejlődése ellenére sokkal több a betegség.

Itt jön a gyógyszeripar, aki megment bennünket lassan több a gyógyszertár, mint a pékség. Aki nem hal bele a gazdaság károkozásába azt kezelésbe veszi a gyógyszeripar, de úgy hogy ráadásul kifizeti az illető a gyógyszeriparnak azt a pénzt, amit egészséges emberként megkeresett. 

Amikor már teljes droidként véletlenül valamelyik egyed eléri a nyugdíjkorhatárt akkor a nyugdíj összegéből ( feltéve, ha van még fedele) már csak a háromból kettőt választhat: Élelmiszer, Rezsi, Gyógyszer! Ön melyik kettőt választaná?

Hamarabb találunk egy gyorséttermet, mint egy gyümölcsöst, és ha mégis a gyümölcs is génmodósított. Az embereket a pénzük mennyisége vezérli abban, hogy mit isznak, mit esznek, és hol alszanak. És ha ez mégse így van, akkor belép a média a kereskedelmi tv és megmondja, nekünk mire kell költeni.
Ne gondold, hogy érted vannak! A hirdetők fizetik őket ezért őket szolgálják, és a pénzed kell nekik.

A szerelem és a párkapcsolat minőségét torpedózzák az internetes felnőtt filmek. 

A lélek elzárásra került, mert nem célszerű, ha az ember ráébred az erejére. 

Folyton azt szajkózzák, vedd meg ezt, add el azt, cseréld le, be kell illeszkedned, lépést kell tartanod, felelj meg, mert akkor jó vagy, járjál templomba, hogy ellenőrizni tudják az alvó lelkedet. Legyél jó tanuló, mert akkor jó droid leszel.

De mit tehetünk? Például figyelhetünk jobban a lelkünkre és a másikéra is! Szerethetünk reggeltől estig, de nem, úgy ahogy a rendszer kéri karácsonykor, hanem az év mind a 365 napján.

Ne másokat akarjunk megváltoztatni hanem, foglalkozzunk magunkkal. Építsük le a félelmet, és alfajait: a Haragot, Sajnálatot, Irigységet, Dühöt, Neheztelést stb.

Legyünk tudatosak a történtekre, figyeljünk a gyerekeinkre, mert ők a jövő és kapcsolódjunk lélektől lélekig, mert ott van a tudás.
Magunkra figyeljünk, mert egyéntől független változás nem létezik.

Hegyesi Béla
Élet és üzleti tréner, párkapcsolati tanácsadó
06703696050
Lelkesek közösség


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat