18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Női terminátorok a kapcsolatban

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Mi a nagy átlag? Hogyan viselkednek a nők a férfiakkal? Valahogy elejét kellene venni, és megoldani a két nem közti ellentmondást.


Sok 40 pluszos nő azt kérdezi, hol vannak a férfiak, mi a baj a férfiakkal? Én azt kérdezem mi a baj a nőkkel? Hol vannak a nők?
Egyik sem létezik készen! Ha azt hittétek eddig, hogy igen akkor most leírom NEM.

Kész férfiak nem futkosnak az utcán, mint ahogyan nők sem! Csak ezzel sok nő nincs tisztában vagy titkolja, mert félti a lelkét. 

Vegyél egy ígéretes alapanyagot és dolgozz rajta! Illetve dolgozzatok egymáson, mert nehogy azt hidd, hogy te különb vagy. Ugyanazok a szoftverek futnak rajtad is, vírusosak, lefagynak, korszerűtlenek…

Egy Terminátor nem épít, hanem rombol!
Jelenleg pedig a párkapcsolatok rombolása zajlik minden szinten! Társadalmi, Férfi-Női, még egészség és élelmiszer alapon is ezt látom.
Az igen tisztelt pszichológusok és coachok nem mások, mint gyógyszerészek „ADVILULTRÁVAL” etetnek bennünket, azaz a tünetet kezelik nem az okot. A Lelki pásztorok ideje lejárt a lelkek elzárva vannak, így nincs ami terelni…

Ha nő vagy akkor legyél nő, ne csak tenyészbikát akarj, akit utána elengedsz, hanem tarts ki mellette, hogy kész férfi lehessen és fordítva hogy miért? Meg fogsz lepődni!

  • Mert a társadalom mást akar, hiszen megosztva kezelhetőbbek vagyunk!
  • Mert az összefogásban nagyobb az erő.
  • Mert a tükör mutatása a fejlődést gyorsítja.
  • Mert esélyt kapsz olyan dolgaid, terveid megvalósítására, amik egyedül nem mennének.
  • Mert észrevehetsz ismétlődő szokásokat, amit gyerekkorból hozol és leteheted.
  • Mert kapcsolódhatsz lélektől lélekig, ami erőt és tudást ad.
  • Feltűnt, hogy a Szerelmet és a Boldogságot nem is említettem érvként?
A Szerelem olyan, mint egy motivációs eszköz, amivel az első három évben motiválnak bennünket, hogy csináljuk a fentieket a saját magunk érdekében. A boldogság pedig a fenti úton nyomokban található és mértéke attól függ, hogy a felek hol tartanak a saját útjukon.

Hát hajrá kedves nők mutassatok utat! Nálatok a kormánykerék vagy mégsem? Talán csak duma van? Talán nekünk kell? Esetleg együtt is lehetne?

Hegyesi Béla
Élet és üzleti tréner, párkapcsolati tanácsadó
06703696050
Lelkesek közösség


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat