18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Női terminátorok a kapcsolatban

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Mi a nagy átlag? Hogyan viselkednek a nők a férfiakkal? Valahogy elejét kellene venni, és megoldani a két nem közti ellentmondást.


Olyan mértékű kritika, ítélet, elvárás zúdul jelenleg a férfiakra a médiában is, hogy ha nem szólalunk meg akkor a helyzet tovább romlik, hiszen komolyan elhiszik amit állítanak, és ahogy mondani szokták a hazugság igazsággá válik, ha sokat ismételgetik alapon.

Lélekalapon szemlélődve a férfi több ezer év megszokásából vett vissza a női egyenlőség érdekében. 

A társadalmi helyzet alakulásával nem kellett vadászni, harcolni és sokunknak már házat építeni sem. A Nő átvett irányító szerepeket, de nincs benne rutinja ebből aztán vádaskodás, és ítélkezés született, ami még inkább visszavonulásra késztette a férfiakat. Mert hát mi vagyunk, az erősebb nem, nehogy már harcoljunk egy nővel?

Azt mondják vigyázni, kell a nőkkel, mert övék a világ pénzének a fele és a világ összes „női nemi szerve”. Ez még mind semmi, érdekes módon ragaszkodnak mindenhez, amihez joga van a férfinek, de megtartanak minden régi előjogot, ami kedvez nekik.Kedves hölgyeim nem szeretnénk a nyakunkba egy önérdek érvényesítő, parazita forrásfelélő inváziót, mert jelenleg ez zajlik! Fejetlenül mutogattok és vádoltok anélkül, hogy észrevennétek, a gondokat és megoldási javaslatokkal élnétek. Ennek eredmény egy lélektelen káosz lesz a Férfi- Női kapcsolatokban, és ti ezerrel tesztek most érte. 

Hol vannak az okos nők, akik látják ezt? Mert a bulvárban csak vádaskodás, EGO erősítés és önfényezés zajlik a női cikkírók részéről. A minap töröltem egy cikket az oldalról, mert a kommentek több, mint fele a cikktől eltérő témákat feszegetett. Ezek a kommentelő nők úgy írtak, mint akik nem is olvasták a cikket. Az ilyen gondolatok az érdeklődés felkeltését szolgálják. Ha nincs érdeklődés akkor nem jött el az ideje a változásnak.


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat