18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Kit látsz bennem?

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Hasonló problémákkal kerülsz szembe kapcsolatról, kapcsolatra? Mi lehet az oka?


Az a kapcsolat, amiben el van fojtva a személyiséged, az aki Te vagy valójában, a tanuló kapcsolat! Ezek nagyon fontosak, mert mivel a Földre fejlődni jöttünk, és nem lébecolni, addig míg harmóniába kerülünk magunkkal és ezáltal másokkal, ilyen tanító, azaz mester kapcsolatokat vonzunk amiben nem biztos, hogy jól érezzük magunkat. Sőt, de csak így tudjuk meglátni árnyoldalainkat, mivel ha tetszik ha nem, ezek az emberek is minket tükröznek vissza!

Szoktam mondani, hogy teljesen feleslegesen nyargalsz ki egy rossz kapcsolatból, ha nem tanultad meg belőle a Rád eső leckét, addig csak kapni fogod a hasonlókat egyre durvább kiadásban!

Tehát szembesülésre fel, kösd fel az alsóneműt, és nézz bele abba a tükörbe, fogadd el, ismerd el, hogy ez Téged mutat valahol, és oldozd fel magad, bármilyen terápia által! De persze ha még kergetni akarod a farkad, mint a kutyák szokták, fuss csak nyugodtan még pár kört az azt jelenti, nem szorít még eléggé az a bizonyos cipő!

Nem a finomkodásomról vagyok híres egyébként, hozzá teszem magammal sem, hanem szeretek bele csapni a lecsóba, mivel annak nem sok értelme van, ha udvariaskodva bárgyún vigyorogva próbállak rávezetni arra, mitől is lapos az életed! Legyünk őszinték magunkkal, és másokkal is!

Sokkal egyszerűbb és könnyebb így az élet, csak amíg gyáva az ember fia/lánya, addig azt hiszi ez a megoldás, pedig egy f…..t!
Az egyik legfelszabadítóbb érzés kimondani azt, ami benned van, és amikor megtetted rájössz, hogy helló, ez fantasztikus, és nem is olyan rossz, sőt, felszabadító!
Eszméletlen izgalommal, lelkesedéssel tölt el amikor, elkezdünk foglalkozni egy lélekproblémával, mert én már tudom, hogy az hová vezet, kipirult ragyogó arcú, szemű emberekhez, akik túlcsordulnak a szeretettől, és boldogok, mert megszabadultak, attól az illúziótól, ami rabságban tartotta Őket! Nem túlzás, igen, rabok vagyunk, míg le nem szedjük magunkról a bilincseinket, amik át meg át szőnek minket talán évezredek óta!

Petőfi jól megírta ezt már a Nemzeti dalban, szépen megfogalmazta, ilyenek vagyunk, és aki hárítja, az hazudik magának! Csak mi hosszú-hosszú életek sokasága alatt gyűjtögettük azt a karmát, ami miatt, ha rossz történik velünk, csak köpködünk kifelé!

Megpróbáltad már azt, hogy amikor nem éppen a napos oldalát mutatja feléd az élet, megkérdezd magadtól, hogy ezt most mivel hoztam létre, vajon miért kaptam én az? Pedig amikor idáig eljutsz, akkor kezdtél el haladni az utadon, addig barátom egy helyben toporogsz! Áldás!

Csepregi Judit
Spirituális tanító
Tradicionális Reiki mester, tanár
Csepregi Judit közösségMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat