18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Tippek a karácsonyi bevásárláshoz a 2 legspórolósabb csillagjegynek (X)

Megosztás
Életmód

Te milyen csillagjegyben születtél? Vajon mennyire vagy spórolós? Így akkor is spórolhatsz, ha nem Bak vagy Szűz a csillagjegyed!


Szűz (VIII.23 -  IX.22.)
A szűz csillagjegyűek igazán takarékosak. Ha valami nagyobb beruházásba fognának, előtte kitartóan és alaposan néznek utána a lehetőségeknek, hosszasan bújják a legjobb ajánlatokat. Ők aztán biztosan nem hagyják az utolsó pillanatra a vásárlást, ha mégis, az komoly mérlegelés és megbízható információk eredménye, az akciókat figyelve már jóval az ünnepek előtt lecsapnak a tökéletes ajándékra - jutányos áron.

Javaslatunk: már most kezdj el gondolkodni az ideális ajándékon szeretteidnek, és járj utána alaposan az áraknak, hiszen nemsokára kezdődnek az akciók, jön a Black Friday, amikor a legjobb árakra csaphatsz le, így jó, ha tudod, mit szeretnél megvenni!Bak (XII.22. - I.20.)
A bak jegyűeknek nem csak azért a kedvenc hónapjuk a december, mert közel a születésnapjuk - a hagyománytisztelő bakok várakozással telve fordulnak az ünnepek felé. Mivel nehézséget okoz nekik a rögtönzés, a gyors döntéshozatal, ami könnyen visszaüthet: nem szabad az ajándékvásárlást az utolsó pillanatig halasztani, hiszen az ünnepek előtti pár nap extrán stresszes lehet számukra, a karácsonyi forgatag nem az ő terepük.

Javaslatunk:
intézd online a karácsonyi bevásárlást! Így nem maradsz le az akciókról, de gyorsan össze tudod hasonlítani az árakat az interneten, ezért nem leszel gyors és megalapozatlan döntésekre kényszerítve! A HelloBlackFriday oldalon egész évben megtalálhatod a legjobb akciókat, november 24-én pedig kivételesen jó Black Friday akciók várnak majd rád!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat