18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Hullámzás

Megosztás
Spirituális

Sodródni az árral, vagy ráfeküdni a hullámokra, és tudni, hogy a part felé tartasz...Van különbség.


 Az érzés,- amikor látsz egy édességekkel teli asztalról egy képet, összefut a nyál a szádban és egy pillanat alatt leesik, hogy egy szappanos műhely esztétikus pultja az amit látsz, ühhüm...-az ún. "aha" érzés, a megvilágosodás suhan át rajtad. Aki spirituális úton jár, könnyen tévútra léphet e pillanat folytán, de emberünk hangos nevetése oldotta a régi programját, hogy bosszankodjon és sajnálja hogy nem haraphat bele a kakaós finomságba. Ehelyett hazamegy és a sajtos pogi helyett süt egy csokis sütit, vagy csinál egy tiramisut, vagy mindkettőt. Mi a két történet között a különbség, hogy bosszankodsz, vagy kellő iróniával túljutsz önmagadon...és eszel egy finom sütit?
Hát az, hogy az egyik a gondolatban marad, a másikból cselekvés lesz.

Azt mondják a bölcsek, hogy élj úgy mintha egy folyóban lennél. Áramolj, ha gyors a sodrás akkor gyorsítsd a mozgásod, ha lassú ahhoz alkalmazkodj. 

Mindig alakítsd a ritmust a külső körülményekhez és akkor áramolhatsz, nem sodródsz. Ha hagyod, hogy sodródj, akkor ugye könnyen nekicsapódhatsz egy sziklának, ami valószínűleg fájdalmas. Az meg nem túl kellemes. Ez is egy tapasztalat. Mozdulj szabadon...És mi történik, ha a folyó hullámait is képesek vagyunk alakítani, légy te magad a hullám.
Mikor tud egy ember hullámot csinálni? Például, ha kimerészkedik a vízre, és a széllel is azonosul. Figyeli a természet erejét és szimbiózisba kerül vele. Előbb utóbb jön a kedvünkre való hullám is ;) ez egy példa, s végtelen van...

Kimerészkedhetünk egy új irányba, amit lehet, hogy már próbáltunk, de istenanya védelmező palástjának ezer ágán ül egy csillag, amit követhetünk. Azok mi vagyunk, s a mi hullámunk vezet oda.

Aztán még milyen hullám van? 

A tenger hulláma az látható, mint minden vízé, ...vannak láthatatlanok is rezgés-, hang-, fény-, és egyéb térhullámok. No és a szeretet hullám…

Az emberi kapcsolatok is hullámoznak. Hol jól működnek, hol kevésbé. A nőnek is kimutathatóan máskor nő a libidója, mint a férfinak. A Hold és Nap járása körben forog, de a kapcsolataink hullámoznak a szeretet hulláma mentén.

A minap néztem sokadjára a Forrest Gumpot, innen jutott eszembe a következő párbeszéd: "Dan hadnagy: - Te megtaláltad már Jézust? Forrest: - nem is tudtam Uram, hogy keresnem kellene."

Amikor egyben érezzük magunkat, Istennel, Jézussal, a mindenséggel egyben vagyunk. Ez az érzés, állapot amikor a hullámok középpontjukba érnek. Ez után vágyunk, keressük, megleljük, megtartjuk addig a hullámig, ami ismét kibillent ebből...és ez így van jól.

Egyensúlyban vagyunk a teremtett hullámon...áldás. Szép hullámtáncokat a következő találkozásig.
Köszönöm, ha elolvastál. Pataki Ági a PÁRTA Műhelyből.

Mások mondják rólam...
Évi:
Pataki Ági az én lelkemben:
természetesség
egyenesség
folyamatos figyelem
odaadás
tanítás
zenél minden sejtje
testtudatosság-tudatosság
tisztulás
lágy erő
kitartás

Pataki Ági művészet-terapeuta
Egyéni konzultáció, és csoportfoglalkozások időpont egyeztetéssel.
06306380738
patakiagi74(kukac)gmail.com


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat