18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Virtuális "testi kapcsolat", mint függőség

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Szinte mindenki nézett már felnőtt tartalmú filmet az interneten, a kérdés, hogy mit okoz, ha csak ezen a szinten maradunk?


Kedves férfitársaim mondhatnánk, maradéktalanul ki vagyunk szolgálva a technika és az internet által. 

Egy éjszaka alatt annyi nemi élményben lehet részünk a képernyő előtt, mint amennyit nagyapáink egész életükben nem kaptak. 

Ha ezt még fokozzuk egy kis alkohollal, vagy egyébbel akkor egész kellemes éjszakáink vagy estéink lesznek egy darabig… Az amúgy is vallásos gyökereink és a meztelen film producerek segítenek, hogy a WC szintjére süllyedve bűnös, szégyenteljes tevékenységként éljük meg ezt, és ezzel tovább csökkentik egy normális párkapcsolat kialakításának az esélyeit számunkra.
A társadalom is segít, mert szabályoz és tilt ajzószereket, alkoholt, cigarettát, de nem a meztelen filmeket. Mert egy horror film megnézése ahol megölnek embereket kevésbé szégyen, mint egy "aktusos" film ahol gyártanak embereket!

Valami olyasmit érzek, hogy senkit sem érdekel az, hogy 12-13 éves gyerekeinket minden informálás nélkül engedjük ebbe bele ebbe az internet világba, felháborodva majd a következményein, mondván bezzeg a mi időnkbe ilyen nem volt. Panaszkodunk, hogy meghalt a vágy, nincs kezdeményezés a férfiak részéről, már az udvarlás és a tisztelettudó férfiak is kihaltak, kevés a nemi élet stb.



Egy ismerősöm, aki függő volt azt mondta az anyagról való leszokás sokkal könnyebb, mert azért fizetni kell és be kell szerezni a szerszám pedig mindig kéznél, van!

Kedves Hölgyeim azt hiszitek a ti pasitok nem érintett? Egy csoport keretein belül történő beszélgetés eredményeképpen megállapításra került, hogy a pasik 99,9 %-a érintett kisebb nagyobb mértékben.

Na de nézzük, mit kell feláldozni a virtuális nemi élet oltárán?
• Elveszi az időt és az energiát a legaktívabb életszakaszunkban.
• Csökkenti a vágyat és leszoktatd a hús-vér kontaktusról, nem elég az impulzus, ami az igazi helyzetben ér bennünket. Strapás a dolog, egyszerűbb a számítógép.
• Elveszítjük a lelki kapcsolatot, és az érintés csodáját, egy virtuális élménnyel helyettesítünk egy olyan dolgot, ami sokkal nagyobb örömet adhatna, ha tudnánk bánni vele.
• Kiiktatjuk a párkapcsolatban élést helyette az egymás mellett élést vezetjük be.
• Lecsökkentjük a rezgésszintünket, mert a tevékenységet a vallás és a társadalmi megítélése miatt bűnnek, szégyenteljesnek éljük meg.

És mit kapunk az internetes kapcsolattól? A fenti sorok után vicces kérdés, mégis van néhány ezer ember, aki például hatalmat és rengeteg pénzt keres ezzel az iparággal.

Elszigetel, megoszt, így könnyen manipulálhatóvá tesz.

Bezárja a lelkünket ezért takarék energiára vagyunk kapcsolva, azaz lélek elzárásra. Tompítja a teremtő erőnket így mások mondják, meg mit tegyünk, sőt szaporodnunk sem kell, hiszen így is sokan vagyunk. És a pénz sem mellékes, hiszen sokszor fizetünk is érte virtuálisan is.

Hegyesi Béla
Lelkesítő
Élet és Üzletviteli tréner, Párkapcsolati tanácsadó
Lelkesek közösség
06703696050




Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat