18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Teremtés misztériuma

Megosztás
Spirituális

Teremtsünk, hozzunk létre, mi alakítjuk a körülményeinket...Mindenhonnan ezt halljuk! Valójában mi történik???


Descartes és Newton világunkról alkotott elképzelése máig uralkodó szemlélet. E szerint, nagyon leegyszerűsítve, a világunk apró részecskékből, elemi részekből épül fel, és minden ami van, ezen részecskék kölcsönhatásából származik.


Csakhogy ezen elemi részecskék birodalmában minden egészen másnak bizonyul, mint ahogy azt elképzeltük, s a kvantumfizika mára már világosan láttatja, hogy tovább kell lépni korábbi elképzeléseinkből. 
Szűk egy évszázad alatt az emberi létforma olyan dinamikus fejlődést mutat a valóság megértésének útján, melyet nagyon leegyszerűsítve megfogalmazhatunk úgy is, hogy a tudomány bizonyítja Isten létezését. 
De nem valami mennybéli karmester képében, aki valahonnan fentről dirigál mindenkinek személyre szabottan, hanem sokkal inkább minden létező alapvető esszenciájaként, így az ember legbelső lényegeként. Tudatként, mely megnyilvánul a formán keresztül. Óh, milyen szép, és mennyire igaz!
 
Vagyis egybeolvad éppen a hit és a tudás, és ebben a gyönyörű folyamatban felszínre kerül a Lélek/Tudat/Isten, vagy nevezd, ahogy akarod önmagára eszmélése az emberi létformában. Lassan kezdjük megérteni, hogy a világunk alapvetően rezgésekből, energiákból épül fel, én szeretem úgy látni, hogy érzésekből. Érzésekből, melyek a figyelmünk révén formákat hoznak létre, vagyis teremtenek.

Akkor hát mi magunk lennénk saját világunk teremtői? Az érzéseinken keresztül? Pontosan!

Kvantumfizikai tétel, hogy a megfigyelő változtatja a valóságot pusztán megfigyelése révén.

Vagyis minden pillanatban mindig is mi voltunk a teremtők, csak erről korábban nem tudtunk. Ennek tudatos felismerése lehetővé teszi a célzott teremtés megvalósítását.

Olyan korban élünk, amikor Isten éppen önmaga tudatára ébred az anyagban. Vagyis az emberben. Születő félben van az Istenember minden egyes emberben, ki begyógyítani képes a világ összes sebeit, melyek mély álmában esetlenül keresgélő suta mozdulataiból fakadtak.

Henn Edith
Személyes kapcsolatfelvétel
Henn Edith közösség


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat