18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Teremtés misztériuma

Megosztás
Spirituális

Teremtsünk, hozzunk létre, mi alakítjuk a körülményeinket...Mindenhonnan ezt halljuk! Valójában mi történik???


Újabban a csapból is a teremtés, tudatos teremtés fogalma folyik. Még, hogy folyik! Egyenesen „csőtörés” van már.
Na de hogy is állunk ezzel a kérdéssel valójában? 

Mi az, hogy teremtés, mi az, hogy tudatos teremtés?

Nos. Az emberi létforma az Univerzumban megjelenő végtelen számú forma egyike, s mint olyan evolúciójának egy olyan szakaszába érkezett, ahol minden eddiginél élénkebben teszi fel magának a kérdést, hogy ki vagyok, miért vagyok, honnan jöttem, van-e célom, s ha van, mi lenne az? 

Évezredek óta csüng ajkunkon ez a kérdés, s az Univerzum mércéjével mérve fiatalnak számító létforma, az Ember alapvetően három módon keresi a választ. Részint a művészetek nyelvén, részint a vallások útján, és a tudományok vizsgálati módszereivel. Már a barlangrajzok árulkodnak a mának, hogy ez a kérdés mindig is fontos volt az ember számára. Vallási irányzatok sűrű hálózata szövi át az életünket, s a tudományok sajátos világában is egy pontba fut össze minden. A ki vagyok pontjába.Századokon átívelő elképzelése az emberiségnek, hogy Isten megteremtette a világot, benne az embert, s egyengeti mindenki útját, kinek-kinek érdemei szerint, tehát nem árt vele jóban lenni. Ezzel párhuzamosan, ám ugyanolyan mértékű elterjedtségben a világ lett, ősrobbanás az oka és azóta folyamatosan fejlődik. Az ember kialakult ebben a folyamatban az evolúció csúcstermékeként.

  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat