18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

A gyertyások, és virágosok napja?

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Szinte minden ünnepünk az üzletről szól már, így a meghittségre mér nem mindig marad energiánk.


Minden évben vannak olyan napok, amikor néhány ember az éves bevételének akár a 70-85%-át is kiárusítja ilyen nálunk a november elseje: a gyertyások és a virágosok napja, de álnéven halottak napjaként is emlegetik csak azért, hogy ne legyen feltűnő, hogy a pénzről szól.

Állítólag a középkorban az egyházi tulajdonban levő gyertyaöntő műhelyek forgalmának a fellendítésére lett kitalálva a „november egy”.

Az isten bárányai pedig több száz kilométert is utaznak azért elsején, hogy halottaik lássák mennyire szerették őket életükben, és szeretik haláluk után is. Azt azért nem értem, hogy másfél hónappal később karácsonykor a szeretet napján már miért nincs ajándék a karácsonyfa alatt „drága megboldogult nagypapának kubai pipadohány” felirattal. 

Ilyenkor már nem szeretünk csak élőket? És azokat is csak egy napig?
És az év többi napján mi van?

Ezen az egy napon többen vagyunk a temetőben, mint a halottak. Az édességárusok is kitelepedtek a nyalókákkal, hogy nyalogassunk, szopogassunk megemlékezés közben…

Én nem is tudom, ha a túlvilágon lennék, 364 napon keresztül várnám a „november egyes bulit”! Nyakkendőben pezsgővel kínálnám a családomat és nem érteném miért szomorúak, amikor egy évben egyszer találkozunk csak! Inkább örülnének.

Nem is csodálkozom, rajta hogy egy-két lélek ismerősöm elkeseredettségében megszáll néhány embert, mert unatkozik. és igazából legalább elsején válogathat az emberek közül.

Kedves lelki társaim! A fizikai test csak egy porhüvely a lélek kiszállt, és más dimenzióban tartózkodik vagy reinkarnálódott. Kivéve néhányat, akik tudatlanságuk, vagy kíváncsiságuk miatt itt maradtak, de azok sem tartózkodnak állandóan egy helyen. Az ilyen lelkekkel fel lehet venni a kapcsolatot képzett embereknek és visszaküldeni őket a fénybe.  

Ha mindenképpen ihletést érzel emlékezni, keress egy csendes zugot otthon és gyújts meg egy gyertyát (hogy a gyertyásoknak is jó legyen) és emlékezz, a szeretteidre csenden ameddig jólesik! 

Ezt bármikor megteheted bárhol! És ők tudni fogják akkor is, ha már reinkarnálódtak, hiszen egy lélek több helyen is megjelenhet. Ne csodálkozz azon, ha meghalsz és a még élő feleséged üdvözöl a fénybe. És végezetül minden nap szeressük szeretteinket, emlékezzünk halottainkra, mert nincs olyan hogy szeretet napja meg halottak napja meg Valentin nap, meg nőnap, csak NAP van, a pillanat a most számít és a lelkünkben érzett hála, szeretet.

Hegyesi Béla
Élet és üzleti tréner, párkapcsolati tanácsadó
06703696050
Lelkesek közösség


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat