18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Ha az élet iskola, akkor a párkapcsolat: elitegyetem

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Ahhoz, hogy jól tudjunk egymással bánni, előbb magunkat kell megtalálni.


A belénk táplált hitrendszerek alapján élve az utóbbi években egyre többen jutunk, el egy olyan pontra ahol feltesszük a kérdést. Ennyi lenne? Ebben hiszek? De hiszen nem érzem jól magam? Ha így haladok, belehalok!

Ekkor szembe találkozunk a következő szlogennel: „Ne csináld azt, amit eddig és várjál más eredményt”
Jó, de mit csináljak? 

Ekkor kezdünk a Spiritualitás, az Önismeret felé elmozdulni, de halvány gőzünk sincs, hogy ott mit fogunk találni, hiszen a hitrendszerünk azt mondja baromság, szekta ne menj arra! De ekkor újabb idézet (vagy nevezzük, mostantól életoszlopnak) jön szembe és azt mondja: Próbáld meg! Keress! Ha hülyeség az maradsz, aki vagy ha meg adni tud, akkor több leszel!

Az én műszaki egyetem által képzett kockafejemet ez meggyőzte.

A keresés útján általában akkor indulsz el, ha a párkapcsolat, a munka, vagy az egészség területén akadnak problémáid. Az utóbbi 20 évben kezdtek megjelenni a tanítók, mesterek is, akik elmondják, hogy légy boldog, beszélnek a jelenlétről, a négy elemről, energiákról, gyógyításról, harmóniáról, reinkarnációról, jógáról, szeretetről stb. 

Te szépen végigjárod ezeket, mert keresel! Jobban is vagy (vagy rosszabbul), mert kapsz részigazságokat, megtanítanak, hogy mi a szeretet,a hála,beszélnek a félelemről, de mégsem áll össze a kép teljesen. Olyan mintha egy fal előtt állnál, de a nagy képből csak kisebb részletet látsz.

És ekkor még csak az élet iskoláját járod, és nem nagyon beszél senki neked a párkapcsolatokról. 

Pedig az elitegyetemre akkor kerülhetsz be, ha az élet iskolájában kiváló eredményeid vannak!

Egy pillanat! Az rendben hogy bejutok a párkapcsolati elitegyetemre, de kitől tanulok? Hol vannak a professzorok? Mert akik az élet iskolájában tanítanak, azok közül alig egy pár rendelkezik mintaszerű párkapcsolattal. 

Igen, a helyzet az, hogy kialakulóban van ez a terület, de semmiképpen nem a pszichológiai oktatás, és a coach képzés papírjai fognak hiteles professzorokat adni nekünk. Ezen képzések végzettjei nagyon magas szinten űzik a tünetkezelést és a valódi okok takargatásának a mesterségét, akkor tudnak eredményt elérni, ha az egyén is szeretne.Most még büszkék vagytok néhányan arra, hogy az élet iskoláját járjátok, de nincs messze az az idő, amikor a párkapcsolati egyetem kötelező lesz mindenkinek!
Hogy miért?
• A férfi és női minták átadása a gyerek egészséges fejlődése érdekében
• Az érintés és lelkek kapcsolódása a lélek egészsége érdekében
• Tükör tartása egymásnak, az Önismereti úton történő haladás sebbességének fokozása érdekében
• Az összefogás erejéből adódó előnyök kiaknázása, és az oszd meg és uralkodj elv kizárása érdekében


Kedves testvéreim a fentiek alapján mindenki eldöntheti, hogy mire figyel, mennyi energiát fektet a saját maga és párkapcsolatának fejlesztésébe, mert a társadalmi változások az egyén változásainak a következményei lesznek.


Hegyesi Béla
Élet és üzleti tréner, párkapcsolati tanácsadó
06703696050
Lelkesek közösségMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat