18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Ha férfi vagy, légy FÉRFI!

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Fel kell venni a kesztyűt, ha a férfi helyt akar állni manapság.


Kedves férfitársaim, bajban vagyunk, ráadásul duplán!
Olyan kihívások előtt állunk, amik elkerültek bennünket az elmúlt évezredekben, tehát nincs előttünk a jelenlegi felfordult szerepekhez minta.

Tengünk, lengünk, elvesztettük a teremtő erőnket, nem tudjuk mi a baj a párkapcsolatunkkal, megváltozott a világ, keressük a helyünket, anyámasszony katonái lettünk, és ha így haladunk lassan védett fajjá nyilvánít a világörökség mindannyiunkat.

Több életviteli tanácsadó nyilatkozta, hogy a megoldás visszaállítani a régi elveket a férfi vezet a nő követ, de ez szerintem nem fog működni. A nők elindultak, hisznek az egységben, a kiharcolt egyenjogúságot soha nem fogják elengedni, és nem is várható el, hiszen egyek vagyunk. Tény, hogy jelenleg több nő érdeklődik az egyensúly, az önismeret és a lélek iránt, mint férfi.
Kedves férfitársaim két lehetőség közül választhatunk!
Az egyik, hogy nem csinálunk semmit, csak siránkozunk. Ekkor megfordul a kocka a nők fognak „használni” minket, persze csak amíg a majom nem tanul meg füvet nyírni vagy a technika nem jut el oda, hogy kiváltsanak bennünket.Vagy a másik lehetőség, hogy felismerjük az előttünk álló feladatokat és megoldjuk őket, mi is elkezdünk magunkért tenni. 

Legyünk újra követendő példák, váljunk újra azzá, akiért rajong a nő, ha úgy tetszik, csináljunk stratégiát erre.
Menjünk át a saját oldalukra és a saját fegyverükkel bánjuk mesteri módon. Hogy hogyan? Kezdjünk el keresni a válaszokat, fogjuk fel hogy minden változó, semmi nem az, aminek látszik, kezdjük magunkkal, keressük az utat a lelkünkhöz a válaszok 75% ott van. Legyünk lelkesek, sőt segítsünk, egymáson kapcsoljuk be társaink lelkét is dolgozzunk, mint lelkesítők.

Szóval konkrétabban: Ki kell dolgozni magunkból a múlt hamis hitrendszereit!
• nem működik már, hogy tulajdonnak tekintem a nőt
• nem működik, hogy alárendelem ma magam elképzeléseinek
• nem működik, hogy vágyam tárgyaként dugás céljára használom
• nem működik, hogy az hogy női munka az ő dolga
• nem működik, hogy kiszolgáló személyzetnek tekintem
• az sem hogy én majd építek karriert , a nő pedig üljön otthon 

Elmúlt… új férfinek kell megszületni .
Aztán ha felzárkóztunk jön a következő fázis: a Lélekfejlesztés és az önismeret területén kell olyan látásmódra szert tenni, amivel élvezet lesz együtt lenni.
Fejlesztjük egymást úgy, hogy külön-külön is egész egységet alkotunk. Önállóan harmóniában vagyunk magunkkal úgy, hogy nem kell Feleség az egységhez.

A Lélektől lélekig állapot elérése esetén együtt fedezhetünk fel az életben olyan csodákat, amik eddig a hitrendszerek miatt elkerültek bennünket, mint pl. a szeretkezés lelki aspektusa, a boldogság fokozottan megélése és a gyerek tudatos nevelésének a csodája.
Ha férfi vagy légy férfi, használd ki az évezredes kompetenciáidat és vezess, mutasd, az utat emeld fel a nőt, kezdjünk el játszani az ő térfelükön értünk!

Hegyesi Béla
Élet és üzleti tréner, párkapcsolati tanácsadó
06703696050
Lelkesek közösségMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat