18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

A változás te magad vagy

Megosztás
Spirituális

Ahogyan az évszakok változnak, úgy érdemes illeszkednünk a természethez, és a pillanathoz.


Átalakultak a baráti, ismerősi kapcsolataid? Válságba került a párkapcsolatod? A munkahelyed egyre inkább napi teher, mint az öröm, az alkotás színtere? Nem értesz semmit abból, ami veled történik, csak egyre fokozottabb, már-már pánikszerű félelem jár át, mintha kirántották volna a talajt a lábaid alól?
Ne aggódj! Tökéletesen rendben van minden. 

Csupán annyi történik, hogy olyan időket élünk, amikor az emberi létforma egy rendkívül fontos lépést tesz éppen az evolúciós ösvényén. 

Önmaga valódi esszenciájára ébred. És ez egy teljesen normális, mi több kívánatos folyamat.
Figyeld meg a természetet, kicsiben ugyanezt láthatod. Figyeld meg azt az eleven lüktetést, ami az évszakok változásában, a napszakok változásában rejlik. Vagy figyeld meg, ahogy a szíved dolgozik, figyeld meg a kiáradás-befogadás ritmusát mindenben ami körülvesz. Lásd meg ebben az eleven lüktetésben a növekedést, a fejlődést.Az emberi létforma a Tudat/Isten/Forrásenergia vagy nevezd, ahogy akarod legmagasabb szintű, legösszetettebb megnyilvánulási formája. Saját fejlődési, növekedési ciklusaiban lüktet s halad önmaga teljes megismerésének és kinyilvánításának varázslatosan szép útján. Ennek vagyunk részei mindannyian, rajtunk keresztül történik.

 

Fokozatosan megértjük, hogy minden pillanatban minden változik. Velünk, és bennünk egyaránt. 

S ebben a hatalmas áramlásban többé már nem az lesz a kérdés, hogy én, a kis ember itt a Föld nevű bolygón, Magyarországon, Budapesten, Remény utca 1 szám alatt mit akarok, hanem az, hogy Én a végtelen Tudat a Remény utca 1 szám alatti testben miként szeretnék éppen megnyilvánulni. 

Befelé figyelve, lényünk belsejéből kiáradó s a külvilágban megnyilvánuló Önmagunk csodái és csodálói lehetünk egyszerre. Így történik minden pillanatban bennünk és általunk a kiáradás-befogadás ritmusában létünk.

Ne félj! Ez a legfontosabb most. Hagyd az emlékeidben való nosztalgiázást épp úgy, mint a jövő kutatását. Értsd meg, hogy az életed mindig most van. Figyelj befelé, figyeld az érzéseidet, és bízz bennük, mert nincs pontosabb iránytűd, mint a saját érzéseid.

Így az őszbe fordult tájban lásd meg a természet ritmusában most a befogadást, a befelé figyelésnek idejét, mert szerves része vagy Te is a végtelen, nagy rendszernek. Most picit elcsendesülünk, és ez így van jól. Csak figyelj. Figyelj minden pillanatban lelked hangjára. Figyelj érzéseidre, s tudd, hogy a változás Te magad vagy.

Tudd, hogy azon a küszöbön állsz, ahol megszűnik az akarás, és helyébe lép a lélek szenvedélye, a lélek világokat teremtő csodálatos szenvedélye.

Tudd, hogy nagyszerű időket élünk, tanúja lehetsz az anyagba süllyedt, önmagáról megfeledkezett, mély álmából ébredő Isten Benned való eszmélésének.
Engedd, hogy vigyen az ár, engedd, hogy történjenek a dolgok, mert biztonságban vagy. Te csak figyelj, s örülj az élet minden apró rezdülésének, mert a változás Te magad vagy.


Henn Edith
Személyes kapcsolatfelvétel:
Henn Edith közösségi oldal


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat