18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Mit vegyek fel?

Megosztás
Életmód

Amikor nem tudod mit vegyél fel, és csak állsz a szekrény előtt...


Ki ne szeretne az év háromszázhatvanöt napjában jól kinézni, lehetőleg úgy, hogy ezek kiválasztása mindössze néhány percébe kerüljön?
Nos, ha arra ügyelünk, hogy a bőrünk és a hajunk mindig ápolt legyen, a többi már nem is akkora ördöngősség.

Szeretnék megosztani veletek néhány tippet, érdemes élni velük!

Nyáron, a nagy melegben képesek vagyunk órákat a tükör előtt állni, a sokadik ruhánkat félredobva. Szeretnénk csinosnak és üdének tűnni, de közben felszaladt egy pár kiló… A miniszoknyák és topok bizony kegyetlenül őszinték. A legegyszerűbb megoldás ilyenkor, ha egy XL-es férfiinget veszünk fel egy széles övvel kombinálva is remekül nézünk ki! Ne feledjük az ingujjakat feltűrni! 

Kicsit időigényesebb feladat, ha már télen elkezdünk sportolni, és készülünk a nyári szezonra.

Ha ruházatunk egyszerű, rajzoljunk szép szemkontúrt magunknak és máris feltűnőbbek leszünk, mert valamivel ellensúlyozni érdemes.

Tévhit, hogy a fehér top alá fehér melltartót kell viselni. Ha diszkrétek akarunk lenni, testszínű melltartót vegyünk fel ilyenkor. Színes melltartó is viselhető, viszont, az a szín a szoknyában, vagy nadrágban köszönjön vissza.

Igyekezzünk saját stílust kialakítani és ahhoz mindig igazodni! Aki állandóan azt hordja, ami éppen a legmenőbb, függetlenül attól, hogy jól áll-e neki vagy sem, az nem trendi, hanem tucat!

 Ki ne szeretne egyéniség lenni?

Alacsony nők ne viseljenek hosszú szoknyát, náluk a szoknya hossza mindenképp térd fölött végződjön.

Nagyon sovány nők kétségbeesetten igyekeznek soványságukat bő ruhákba bújtatni, pedig ezzel épp ellenkező hatást érnek el, még vékonyabbnak látszanak benne. Aki kórosan sovány, ne hordjon se túl szűk, se túl bő holmit. Inkább trükközzön, pl. válltöméssel, vagy rétegesen öltözzön.Ha fiatal vagy és arcbőröd hamvas és üde, ne akarj erős sminkkel idősnek látszani, mert az eredmény szánalmas (még ha a barátnők nem is figyelmeztetnek rá). Élvezd, hogy fiatal vagy! Lesz még idő, amikor visszasírod ezt a szakaszt…

Télen bátran hordjunk méretünknél több számmal nagyobb kötött pulóvert. Próbáljuk ki egy csőfarmerrel kombinálva, sokkal jobban mutatunk benne, mint a saját méretünkben. Nagyon lezser, és vagány lehetsz így.

Ékszerszett viselésekor maximum két darab viselése engedélyezett. Azonos fülbevaló-nyaklánc-karlánc viselése már nagyon-nagyon régen nem divat.
Egy egyszerű vonalú, egyszínű ruhát pedig fel tudsz dobni egy nagy, csillogó, kihívó nyakékkel, karkötővel kombinálva.

Amint felruházkodtál, már csak egy színben, fazonban illő táska kell, és irány a nagyvilág!
Válogass, és kombinálj kedvedre, közben pedig ne felejtsd el az alapszabályt, bármi is van rajtad: a mosoly öltöztet.

Hajdú Hajnalka

Webáruház

giorgomeska(kukac)freemail.hu


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat