18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Álarc nélküli élet

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Milyen az, amikor álarc nélkül, önmagadat adod? Nincs semmi maszlag, csak te...


Senki sem tökéletes. Mindenkit ért már csalódás az életben és mindenki hozott már rossz döntéseket. Ez a fejlődés része. Ha elfogadjuk, hogy a hibák életünk természetes velejárói, rájövünk, hogy minden kis botlás, minden tévút valójában sokkal erősebbé tesz minket, kikövezik utunkat, rávilágítanak arra, hogy mit is kell másképp csinálni. Ezektől a felismerésektől válunk emberivé.

Ha készen állunk ledobni az álarcainkat, felvállalva igazi önmagunkat, esendőségeinkkel, bizonytalanságainkkal együtt, hajlandók vagyunk félelmeink, téves gondolati mintáink mögé nézni, ráébredhetünk, hogy sokkal több érték lakozik bennünk, mint amivel korábban azonosítottuk magunkat. 

Engedjük el a másoknak való megfelelés kényszerét! Nem azok vagyunk, amit mások gondolnak rólunk! A megfelelni akarás valójában sebezhetővé tesz minket, amivel pont a szerethetőségünket veszítjük el.



Békéljünk meg inkább a múltunkkal és kezdjük el felépíteni igazi énünket! Álarcoktól mentes önmagunkká váláshoz az elfogadáson és az önszereteten keresztül vezet az út. Amíg ugyanis nem tiszteljük és szeretjük magunkat, mások sem fognak. Minél többször lépjük át a félelemküszöböt, annál határozottabbá válunk, és már nem függünk mások véleményétől. Lássuk meg magunkban a szépséget, vegyük észre azokat a tulajdonságainkat, melyek igenis vonzóak mások szemében! Ami egyedi, értékes, ami általunk jön létre. Nem a tökéletességre törekvés a cél, hanem csupán legjobb képességeink szerinti önmagunk őszinte megnyilvánulása. Egy önazonos, hiteles, szerethető személy, aki jól érzi magát a bőrében!

Nem mindig könnyű szembesülni a valósággal, de ha megtesszük, könnyebbé válik az életünk! Kiléphetünk a hamis illúziókból, megszabadulhatunk mérgező kapcsolatoktól, felszínre hozhatjuk valódi kreativitásunkat. Az önmagunkra találás, önmagunkba vetett hitünk elmélyülése felszabadító érzés!
Ne azért változzunk, hogy mások szeressenek! Találjunk rá önmagunkra, és a megfelelő emberek szeretni fognak!

Rózsa Judit
abduktív pszichológiai tanácsadó, sorselemző
0620 4688712
Lélekrózsa


Megosztás




  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat