18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Június a felemelkedés időszaka

Megosztás
Jósda

Végre lendületet kapnak azok az ügyeink, amik eddig úgy tűntek, hogy állnak.


Ebben a hónapban energiaszinted és tetterőd is megnő. Képes leszel tudatosabb döntéseket hozni és más nézőpontból szemlélni életed eseményeit. Az álarcok lehullanak, felismered, hogy kiben bízhatsz meg és ki az, aki folyamatosan akadályoz. 

Könnyebben kerülöd el a felesleges drámákat és őrzöd meg objektivitásod. 

Ha időnként átmeneti nehézségekbe ütközöl, mert korábbi rossz beidegződéseidre hagyatkozol, vagy apróbb visszaesést tapasztalsz, mert még felbukkannak múltad bizonyos szereplői, ne ijedj meg, ezek a változás természetes velejárói. 

Légy türelmes, minden akkor történik, amikor valóban készen állsz rá! 

Amíg ugyanis minden a megszokott kerékvágásban halad, nem érzed szükségét, hogy bármin változtass, de ha sűrű viharfelhők gyülekeznek, erőd is megsokszorozódik és képes leszel megtenni a szükséges lépéseket! Ehhez persze az is kell, hogy lépj túl a félelmeiden, tartsd kordában érzelmeidet és fenntartás nélkül bízz magadban! 


Minden élethelyzet, személy, információ, amivel most találkozol, útmutatás is egyben, mely segíthet neked a továbblépésben, csak vedd észre az üzenetét, a felszín mögött meghúzódó összefüggést! Tudatosítsd, hogy nem vagy áldozat! Engedd meg magadnak az apró örömöket, a korlátoktól mentes szárnyalást és észre fogod venni, hogy életed új lendületet kap és régóta dédelgetett álmaid kezdenek megvalósulni!
Rózsa Judit
abduktív pszichológiai tanácsadó, sorselemző
0620 4688712
Lélekrózsa


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat