18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Májusi energiák

Megosztás
Jósda

Érdemes hallgatnunk a belső hangokra, megérzésekre, hiszen májusban támogatást élveznek.


Ebben a hónapban lehetőséget kapsz arra, hogy végleg elengedd a biztonságot adó illúziókat, rendezd függő ügyeidet és megbocsáss azoknak, akik korábban csalódást okoztak neked. A megbocsátás magad miatt fontos, hogy teljesen megszabadulj a régóta cipelt terhektől és végleg begyógyulhassanak a lelki sebeid.

Ha elengeded a haragot és a neheztelést, észre fogod venni, hogy idővel sokkal könnyebbnek és felszabadultabbnak érzed magad!
Drámázás nélkül tudsz nemet mondani azokra az időrabló kapcsolatokra, kényelmetlen élethelyzetekre, fásult munkakörülményekre, melyekben már nem vagy önmagad! Ne félj a következményektől!

Ha valóban bízol magadban, képes leszel túllépni a nehézségeken és váratlan meglepetésekben, ösztönző jutalmakban részesülhetsz. 

Mivel hozzáállásod és érdeklődési köröd is változhat, ezért olyan újdonságokkal szembesülsz, melyek kiszakíthatnak a hétköznapi rutinból és jó érzésekkel tölthetnek el. Ezért szánj több időt magadra, mozdulj ki otthonról, esetleg tanulj valami újat, de semmit se erőltess!

 
Csakis az igazi öröm és őszinte érdeklődés vezessen! Hallgass belső hangodra és figyelj a külvilágból érkező jelekre is, melyek támogatnak téged a céljaid megvalósítása felé vezető úton, de időnként pihenésre, regenerálódásra is ösztönöznek. Bármilyen apró sugallat, váratlanul felbukkanó ötlet vagy egy baráti jó tanács is megerősíthet abban, hogy ne mondj le változtatási szándékaidról, még akkor se, ha átmeneti monotóniát tapasztalsz vagy akadályokkal találkozol. Idő kell, hogy minden a helyére kerüljön!

Rózsa Judit
abduktív pszichológiai tanácsadó, sorselemző
0620 4688712
Lélekrózsa


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat