18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

A sorsunk

Megosztás
Életmód

Valóban mi alakítjuk a sorsunkat, vagy csak "elszenvedői" vagyunk?! Ha igaz, hogy alakíthatjuk, akkor itt az idő szebbé tenni...


Ahhoz, hogy ezen az állapoton túllépjünk, igenis tenni kell valamit!

Azért, hogy a holnapod jobb legyen, mint a tegnapod, csak ma tehetsz.
Annyi minden van, amit akár már mától be lehet építeni a mindennapokba, és javíthat a helyzetünkön. Nézzük meg, mivel töltünk el egy napot! Mennyi hasznos, és haszontalan időtöltésünk van. Ami haszontalan, azokról szokjunk le, és töltsük mással: olvasással, új készségek elsajátításával, keressük a lehetőséget, hogyan tudnánk segíteni az embereken. 

Gyakran álmodozunk dolgokról? Kezdjük el megvalósítani az álmainkat: írhatunk egy bakancslistát, és sorra pipáljuk ki azokat, amiket már elértünk. Kezdjünk el sportolni valamit, ami kimozdít a semmittevésből! Sokszor egy nagy séta egy parkban, erdőben is már csodákra képes. Persze ezektől még nem leszünk milliomosok, viszont kimozdít a hétköznapok szürkeségéből, és segít átformálni a hozzáállásunkat.

Tősér Róbert oldal
Motivációs trénerMegosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat