18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Áprilisi energiák

Megosztás
Spirituális

Elérkezett a vágyak időszaka. Minden, ami feltör bennünk, hagyjuk, hogy utat találjon magának!


Ebben a hónapban elemi erővel tör fel benned a vágy, hogy milyen életet szeretnél teremteni magadnak. Ennek lehetnek olyan elemei, melyek elsőre talán ijesztőnek vagy szokatlannak tűnnek, és amihez valóban ki kell lépned a komfortzónádból.
Fel kell ismerned, hogy igényeid és látóköröd is változott, ezért nem lehetsz ugyanaz az ember, aki korábban voltál.

Ahogy tavasszal a természet is fokozatosan mutatja meg önmagát, ledobva védett páncélját, kibontva virágait, te is légy bátor, hozd felszínre teremtő erődet és alkoss magadnak egy sikeresebb, örömtelibb életet!
Akár új munkáról, új hobbiról vagy egy régóta tervezgetett utazásról van szó, ha örömet okoz, vágj bele! 

Ne engedd, hogy saját korlátaid megfélemlítsenek vagy irigyeid lebeszéljenek róla. Ne firtasd, hogy megengedheted-e magadnak, illik-e hozzád vagy mit szólnak mások. A folyamatos halogatással kimaradsz az új élményekből és elrohan melletted az élet. Ha valódi jó érzések motiválják vágyaidat, akkor a megvalósulás feltételei is megteremtődnek hozzá! Engedd szabadjára vágyaidat, formáld azokat célokká és érezd végre jól magad!
Rózsa Judit
abduktív pszichológiai tanácsadó, sorselemző
0620 4688712
Lélekrózsa


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat