18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

A panasz

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Mindenki a saját szintjén nyomorog...Mert ami nekünk van, az lehet másnak az álma, és fel sem tűnik már, hogy hálásak legyünk érte. Vagy mégis?- Mesélj, hol dolgozol? Mivel foglalkozol? "próbáltam témát váltani.
- Jaj, hát van is nekem arra időm! " csattant fel. " A férjem elismert üzletember. El nem tudod képzelni, ez mennyi kötelezettséggel jár. Vacsorák, fogadások… - Igazad van, gondoltam magamban, én ezt tényleg nem tudom elképzelni. Szóval, egy gazdag férj, ez áll a háttérben. Sejthettem volna. Mégis inkább szánalmat éreztem iránta, mint irigységet.

- Na és gyermeketek van?
- Ugyan, kérlek, hova gondolsz? Így is totál káosz az életem! Ma reggel hozták meg az új infraszaunánkat. Azt hittem, megbolondulok, amikor megtudtam, hogy nincs is hozzá külön vádlisugárzó. Fogalmad sincs, édesem, mennyi ideget eszek nap, mint nap. Fogggalmad sincs. Na de ne panaszkodjak.

- Panaszkodsz? Nekem úgy tűnik, te inkább dicsekszel… - csúszott ki a számon, de szerencsére Anna nem is figyelt rám.
- Na és veled mi újság, mesélj! Látom, a stílusod nem változott. " nézett végig kopott farmernadrágomon. " Na és a hajad! Már ne is haragudj! " kacagott. " Igazán kezdhetnél vele valamit. Ma már senki nem hordja így. Na és mi van a sok árva kutyával? Jótékonykodsz még? Egyszer elkísérnélek valami menhelyre. Lőnék egy jó szelfit valamelyik szerencsétlen jószággal. Azt most olyan menőőő.


- Igen, menő. " hagytam rá és közben arra a legalább ötven, ártatlanul lemészárolt kis nyércre gondoltam, akiknek a szőrméjéből készült bundát magán viselte, ráadásul teljesen indokolatlanul, ezen a kellemesen meleg tavaszi napon.
- Akkor mindenképp megejtjük a közeljövőben ezt a menhelyes szelfit. Itt a számom, hívj, ha aktuális lesz. Mindenképp hívj.
- Mindenképp. " szóltam távozóban és boldog voltam, amiért még időben elcsíptem a buszt.

Hajdú Hajnalka


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat