18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

A panasz

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Mindenki a saját szintjén nyomorog...Mert ami nekünk van, az lehet másnak az álma, és fel sem tűnik már, hogy hálásak legyünk érte. Vagy mégis?


A minap volt „szerencsém” belebotlani egy középiskolás osztálytársnőmbe. Húsz éve nem láttam, és el is sétáltam volna mellette, ha ő nem kiált rám.
-Meg sem ismersz? ! Na, ki vagyok? " és még körbe is fordult, hogy jól szemügyre vegyem XXS alakját.
Bámultam a hidrogén szőke haját, a nagy valószínűséggel feltöltött ajkait és a méregdrága táskáját, és biztosra vettem, hogy összetéveszt valakivel. Nekem nincsenek ilyen puccos barátnőim. És akkor elsöpört egy tincset a szeméből és megláttam a homlokán azt az ovális alakú anyajegyet…- Panni! Pannikám! " kiáltottam és már ugrottam is boldogan a nyakába.
- Ugyan, kérlek, már senki nem szólít így. " mondta kelletlenül és finoman kibújt az ölelésemből. " Ma már mindenki Annának hív. " folytatta durcásan.
- Felőlem. Mesélj, mi van veled! Remekül nézel ki. " eszembe jutott a régi Panni, a szolid, barna hajával. Csinos lány volt, jókat lehetett vele hülyülni. Kifejezetten gyenge tanulónak számított és nagyon szegények voltak. Mindig elkunyerálta a szemhéjfestékünket, gyakran kölcsönkérte a parfümünket és általában a megunt ruháink is nála landoltak. De szerettük, úgy, ahogy volt. Az érettségi után eltűnt, senki nem tudott róla biztosat mondani.

- Ne is mondd, kérlek! " kezdte. " Borzasztó, ami velem történik. Sokszor úgy érzem, sosem lesz vége a megpróbáltatásaimnak. " azzal elém tolta a frissen manikűrözött kezét. " Most nézd meg! Ez szerinted hamvas barack szín? ! Totál elcseszték!
- Szerintem gyönyörű a körmöd, P… bocsánat, Anna.
- Az autóm két hete szervizben. Valami alkatrész nem jött meg hozzá. Most kénytelen vagyok ezzel a vacakkal járni. " és egy parkoló autóra mutatott. Két lakást tudnék venni ennek a „vacaknak” az árából a belvárosban, gondoltam magamban, de jobbnak láttam, ha együtt érzően bólogatok vele. Kezdett nagyon irritálni ez az új Panni.

  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat