18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Jóban lenni magunkkal

Megosztás
Spirituális

Amíg nem fogadjuk el magunkat, nem békélünk meg a testünkkel, a múltunkkal, a jelenünkkel, addig csak céltalan kóborlás az élet. Kezd el önmagad szeretetét, és minden megváltozik körülötted!Ha elfogadjuk azt, akik vagyunk, hibáinkkal, félelmeinkkel és vágyainkkal együtt, teljes emberré válhatunk, aki képes beengedni és megélni a rá váró örömöket. Amikor a dühöt, az elégedetlenséget, az aggodalmat szeretetre váltjuk, megtisztítjuk magunkat a felesleges terhektől. Ezzel a döntéssel lényegében önmagunkat választjuk, vagyis az életet választjuk, melynek főszereplői újra mi vagyunk.Önmagunk szeretete azt jelenti, hogy odafigyelünk magunkra és elvárás mentesen jót akarunk magunknak. 

Nem kívánunk másoknak bizonygatni semmit, nem kínozzuk tovább magunkat folyton önhibáztatásokkal, ha valami épp nem úgy sikerül, ahogy elterveztük. 

Elfogadjuk, hogy a negatív élmények is tapasztalatok, szükségesek a fejlődésünkhöz. Felismerjük, hogy jogunkban áll változtatni, ha valami már nem szolgál minket, de időt adunk magunknak ennek kivitelezésére.

Ha tehát jóban vagyunk önmagunkkal, ezt sugározzuk a környezetünk felé is, így kapcsolataink, pénzügyeink, karrierünk is fejlődésnek indulhat. 

A pozitív gondolatok magunkra erőltetése helyett olyan dolgokat csinálunk, ami jólesik, ami feltölt vagy örömöt okoz, könnyebben nézünk szembe a kihívásokkal, mert van elég hitünk és erőnk hozzá. Kiegyensúlyozottabb, egészségesebb, sikeresebb életet élhetünk!

Rózsa Judit
abduktív pszichológiai tanácsadó, sorselemző
0620 4688712
Lélekrózsa


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat