18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Babaprojekt

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Sok fiatal, és fiatalos pár küzd azzal, hogy összejöjjön a baba.Megtesznek mindent, talán néha túl görcsösen is. Mi lenne az egészséges hozzáállás? Kinek mi....?!


Spirituálisan rátekintve (mert lehet tényleg teremtődtünk, és nem a majomtól származunk..), mi lenne, ha elfogadnánk, hogy a leszületendő lélek pontosan tudja, hogy az ő életfeladatához, kiválasztott programjához mikor kell megfogannia? Mi van akkor, ha jobban tudja, hogy mi legyen a horoszkópja, milyen csillagzat alatt szülessen, és mi legyen a neme? Mi lenne, ha mi csak azzal foglalkoznánk, hogy befogadjuk?Hány eset van, amikor duplán védekeztek, és mégis állapotos lett a hölgy.
És mennyi olyan eset, amikor görcsösen akarják, és nem jön össze.
Talán pont azért, mert ott a görcsösség.
Igen, hallom, hogy mit gondolsz most! Hogy ne görcsöljek rajta, amikor úgy szeretném a kezembe fogni az én drága gyermekemet, megpuszilgatni, megsimogatni a kis buksiját…
Hogy lehet úgy akarni valamit, hogy azt ne akarjam túl?

Talán a legjobb út erre, ha kicsit belefáradsz az akarásba, és azt mondod, hogy ti megtettetek mindent, hogy a projekt pozitívan záródjon, és FEL-ADOD. Ami nem egyenlő a lemondással.

Ezt követően pedig elkezdtek élni, és olyan dolgokat művelni, ami örömet okoz nektek, amivel megnő az energiaszintetek, és abba tudjátok hagyni az önsajnálkozó hozzáállást.
Akkor bújtok egymáshoz, amikor jól esik, amikor elönt a vágy, a szenvedély, és felhőtlenül egymáséi tudtok lenni.
Nem akkor, amikor a naptár szerint megfelelő, és csinálni kell.
Érezz rá erre a két helyzetre.
Te melyik pillanatban fogannál meg, ha választhatnál újra?

Dézsi Aranka lélektréner
06703326136
Aranylélek közösség
AranylélekMegosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat