18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Egységélmény

Megosztás
Spirituális

Uru-anna üzenetek . Hogyan működik a világ? Kik vagyunk? Mi mozgatja a bolygókat, Csak a Földön van élet? Örök kérdések...Azért misztikus, mert a fizikai testünk a tudatos. Vagyis tudatunk középpontja az anyagi világ, a fizikai kézzel fogható testünk. Azt fogadjuk el valósnak. A halál után a fizikai testünk felbomlik, felbomlanak a többi testek is, az utolsó, az úgynevezett asztráltest megmarad. Ami kisebb a fizikai testnél. Ebben marad meg az ÉN-TUDAT, ez érzékelhető "szellemként" a fizikai világban. Ebben az asztráltestben az érzékelés másabb, mint a fizikai testben. Olyan álomszerű érzés, de ott akkor az a lehető legtermészetesebb. Akik kevésbé ragaszkodnak a fizikai világhoz, azoknak könnyebb az állapotot megszokni. Azért csupán fizika az egész, mert a fizikai test egy atomokból álló energia, meghatározott rezgésen. Amennyi a rezgésszám és az atomok elrendeződése, olyan a megjelenése. 


Az asztrál érzékelés, a halál utáni utazás során illetve az elalvás és az ébrenlét közötti állapotban: 

Ha tudatosságunkat sikerül megtartanunk, a következőket tapasztaljuk:
Tudatunk kitágult állapotú. Végtelenné válik. Egyszerre tudunk mindent. A minden részesévé válunk. Egyek leszünk a mindenséggel. Minden Egy érzése és tudása. Az egységben létezés tudatossága. Megszűnnek a fizikai test által szabott határok. Hihetetlen sebességgel mozgunk.

 Nincs tér, se idő. Látjuk a fényes asztráltestünket. Párhuzamosan ezzel a fizikai testünket, ami éppen alszik. Magunk elé tartva kezeinket, láthatjuk fényességét és csodálatos szépségét. Teljesen természetes állapot. AZ is mi vagyunk. AZ ÉN VAGYOK TUDATOSSÁGA. Ez az ÉN VAGYOK, mindent magába foglal. Az Univerzumban utazhatunk. Sosem látott galaxisokat láthatunk. Oda megyünk, ahová csak szeretnénk. A csillagok pulzálnak, amit nem csak látunk, hanem hallunk is. Érzékelésünk a fizikai testben lévőhöz képest többszörös. 

A hangoknak fénye van és a fényeknek hangja. Találkozhatunk más asztrál utazókkal is, de mindenki a saját útját járja, az egység önálló részeként. Minden egy, mindenki egy. A szabadság fizikai testben sosem tapasztalható élménye. Az asztrál utazó visszatérve útjáról, úgy veheti, mintha a lelke egy tisztító zuhany alól lépett volna ki. Ezt az érzékelést a halál pillanatában tapasztaljuk meg, illetve minden elalvásnál az ébrenlét és az elalvás közötti pillanatban, ha sikerül tudatosságunkat megőriznünk. Bizonyos gyakorlatokkal elérhetjük ezt, vagy spontán megtörténhet.
Aki többet szeretne erről olvasni, esetleg gyakorlati tanácsokat kapni, figyelmébe ajánlom a következő könyvet:
Szögyal Rinpocse
TIBETI KÖNYV ÉLETRŐL ÉS HALÁLR�"L című könyvét.
A tudat utazása az egyes bardókban, vagyis tudatszinteken, törvény. Akkor is, ha hiszel benne, akkor is ha nem.
TÖRVÉNY AZ, AMI MŰKÖDIK ÉS NEM AZ, AMIT MŰKÖDTETŰNK.

Hegyes Andrea Angéla
hegyesandri(kukac)gmail.com
Hegyes Andrea Art


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat