18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Március a megnyílás időszaka

Megosztás
Jósda

szépen lassan mindannyian előbújunk a barlangunkból, és napról napra nyitottabbá válunk, kinyílunk, várjuk a napsütést, és a fényt.


A márciusi energiák arra hívják fel a figyelmedet, hogy bízz jobban önmagadban, hagyatkozz többet belső hangodra. Ha a felbukkanó nehézségek kapcsán folyton hibáztatod vagy alul értékeled magad, azzal csak azt éred el, hogy még rosszabbul érzed magad és elzárkózol az örömteli élmények megtapasztalásától. 

Hallgass a szívedre és tudatosítsd, hogy megérdemled a boldogságot! 

Ahogy fokozatosan engeded el a kételyeket és a megfelelési kényszereket, egyre biztosabban fogod tudni, hogy mit kell tenned! Ne félj elengedni azt, ami már nem szolgál téged! Ha viszont gondolataidat még a múltbeli sérelmek foglalják le, nem jutsz előre. A döntés a kezedben van!


Rózsa Judit
abduktív pszichológiai tanácsadó, sorselemző
0620 4688712
Lélekrózsa


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat