18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

A siker kulcsa a kezedben

Megosztás
Életmód

Kizárólag te tehetsz azért, hogy sikeres legyél. Először is el kell döntened, majd cselekedned, kitartanod, majd örülni az eredményeknek!


Bárki sikeres lehet, ha saját magához méri az elért eredményeit, és nem a környezetéhez hasonlítja magát. 

A sikeres emberek mindig tudják hová tartanak, van céljuk, és ha elérik azt, újabb célokat tűznek maguk elé. 

A saját eredményeiket értékelik, és nem hasonlítgatják magukat másokhoz. Sokat olvasnak az adott témában, akár könyveket, akár szaklapokat, hogy a tudásuk folyamatosan fejlődjön, mert tisztában vannak a ténnyel, ha nem fejlődnek, akkor amortizálódnak. Nincs más állapot. Keresik azon emberek társaságát, akik jobbak az adott szakterületen, mert tanulhatnak tőlük.

 
Sokan még azért nem értek el kimagasló eredményeket, mert még nem döntöttek úgy, hogy sikeressé válnak. Másokat, a környezetüket hibáztatják saját helyzetükért, vagy elhiszik, hogy nem tehetnek semmit, és elfogadják, hogy nincs más választásuk.

Pedig mindig van más választás. Ha nyitottak vagyunk meglátni a lehetőségeket, mindig tehetünk valamit azért, hogy jobbak legyünk, mint tegnap voltunk. Egyszerűen, ha eleget foglalkozunk egy céllal, szinte bizonyos, hogy el is érjük azt.

Tősér Róbert
Motivációs tréner
Tősér Róbert oldal


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat