18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

A siker kulcsa a kezedben

Megosztás
Életmód

Kizárólag te tehetsz azért, hogy sikeres legyél. Először is el kell döntened, majd cselekedned, kitartanod, majd örülni az eredményeknek!


A Siker szót mindig is egy misztikum övezte: folyamatosan csodáljuk a sikeres embereket!

Általános kép, hogy aki sikeres, annak sok pénze van, boldog, befolyásos, jó kapcsolatai vannak, nincsenek gondjaik, sokan tisztelik, stb. 

Aki pedig nem sikeres, az szegény, folyton elégedetlen, és boldogtalan. Általában azokat az embereket mondjuk sikeresnek, akik már elérték azt, amire mi még csak vágyunk. Tehát tőlünk jobbak valamiben. Érdekes dolog ez, mert ebben a megközelítésben, a siker nem más, mint mások eredményeinek, saját magunkhoz való viszonyítása. 

Ez viszont egy nagyon rossz út, és gyakran frusztrációt okoz. Mert mások fölé rendeljük magunkat, ha azt látjuk, hogy ők rosszabbak, vagy gyengébbek hozzánk képest (azaz sikertelenebbek), viszont van, hogy alárendeljük magunkat, ha másokat jobbnak ítélünk (azaz sikeresebbnek). Mi tehát a siker? A siker nem más, mint egy arra érdemes cél folyamatos megvalósítása. Azaz kitűzünk magunk elé egy célt, és nap, mint nap állhatatosan teszünk azért, hogy elérjük azt.

 Egyre jobbak, és jobbak leszünk saját magunkhoz képest, tehát sikeresebbek leszünk! Ebben a megközelítésben nézve viszont, sikeres az az ember, aki jobb, vagy több mint a múltbéli saját önmaga. Sikeres az az ember, aki a sarki benzinkutat üzemelteti, mert mindig is ez volt az álma. Sikeres az a tanár, aki gyerekkorától kezdve tanár akart lenni.

  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat