18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Maradj a jelenben!

Megosztás
Életmód

Minden pillanatban csak a MOST-ra figyelni, és felülírni a negatív gondolatokat...Ez egy életre szóló feladat!


Maradj a jelenben! Miért? 

Minden alkalommal, amikor jól érezzük magunkat, örömet, hálát, szeretetet érzünk, elégedettek vagyunk, megemelkedik a rezgésszintünk és a jelenben tartjuk magunkat. Ezáltal pedig olyan energiákat hozunk működésbe, melyek ezekből az érzésekből hoznak többet számunkra, tehát pozitív élményeket, eseményeket kezdünk vonzani.Amikor viszont elkezdünk intenzíven a múlton rágódni vagy a jövő miatt aggódni, elszakadunk a jelen pillanattól, ezáltal eltávolítjuk magunkat valódi vágyainktól, kikerülünk a pozitív teremtés áramlatából.

Természetesen nem lehet minden negatív eseményt teljes mértékben kizárni az életünkből, de az ezekre adott reakcióinkat képesek vagyunk megváltoztatni. 

Így mérsékelhetjük a negatív helyzetek hatásait is.
A kulcs tehát a jelenben keresendő, minden dolog jelenbeli érzésünkből jön létre. Ha arra koncentrálunk, amitől jól érezzük magunkat, akkor pozitív dolgokat vonzunk. 

Ennek érdekében építsük be hétköznapjainkba a jó érzést, mint szokást, ami mindig a jelenben tart majd, kevésbé fogunk kibillenni a múltba vagy aggódva előre szaladni a jövőbe. Így képesek leszünk tudatosabban alakítani életkörülményeinket, és egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet teremteni magunknak.

Rózsa Judit
abduktív pszichológiai tanácsadó, sorselemző
0620 4688712
Lélekrózsa


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat