18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Határtalan lehetőségek

Megosztás
Életmód

Nincs felső határ a céljainknak! Minden csak azon múlik, hogy mit hiszünk el, mit teszünk, és mit tudunk befogadni! A többi csak lehúz bennünket, és elbizonytalanít. Ne adjuk fel!!!!


Persze a célkitűzésnek is meg vannak a maga íratlan szabályai, amit érdemes figyelembe venni. Az igaz, hogy rengeteg fegyverrel kell felvértezni magunkat, ha a szokásainkon szeretnénk változtatni! Például kitartás, önfegyelem, állhatatosság, égő vágy. Ezek csak a legfontosabbak, amikre szükségünk van ahhoz, hogy jelentős változást tudjunk elérni az életünkben. Ez fárasztó lehet, de gondoljunk csak bele, mi történik, ha minden ugyan így marad! Maradnak a panaszkodások, a romló egészség, az elszigetelődés embertársainktól, és még sorolhatnám. Az csak egy illúzió, hogy a jelenlegi helyzetnél jobb nem lehet, mert elhitetjük magunkkal, hogy ne merjünk próbálkozni. 

Ugyanis a saját démonjainkkal kellene megküzdenünk, ha ki mernénk lépni a komfortzónánkból, és ezt sokan nem merik vállalni.

Jönnek ismét a kifogások, hogy “Nem engedné a nejem!” Vagy “Mit szólna a családom?” és az ehhez hasonlók. El kell dönteni, hogy mi a fontos az életben?!

Este, mikor végre az egész ház elcsendesedik, és a párnára hajtjuk a fejünket, miről álmodozunk? Milyen gondolatokkal fekszünk le? A válasz mindig ott van bennünk. Merjük meghallani azt a belső hangot!


Tősér Róbert
Motivációs tréner


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat