18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Határtalan lehetőségek

Megosztás
Életmód

Nincs felső határ a céljainknak! Minden csak azon múlik, hogy mit hiszünk el, mit teszünk, és mit tudunk befogadni! A többi csak lehúz bennünket, és elbizonytalanít. Ne adjuk fel!!!!


Az emberi elme határtalan. Láttam, és megtapasztaltam, csodálatos változásokat. Láttam, hogyan válhat egy tehenész legény, egy multi cég legmagasabb szintű vezetőjévé.
Láttam, hogyan lesz egy vidéki takarítónőből, európa több országában is magas beosztású vezetője. Tudom, hogy sokkal többet ki lehet hozni az életünkből, mint havi pár százezer forintért dolgozni, és hónapról-hónapra élni.

Az, hogy minden nap ugyanúgy éljük az életünket, ugyanakkor kelünk és fekszünk, ugyanazokkal az emberekkel találkozunk, ugyanazokat a dolgokat vesszük meg a boltban, stb, stb ez egy választás.
De az is egy választás, ha példaképekké akarunk válni embertársaink előtt valamiben! Az is egy választás, hogy kivel éljük le az életünket, és mi legyen a sírfeliratunk. Ehhez viszont tudni kell, hogy miért cselekszünk így!
A tudatalatti elmében futó programok irányítják az életünket. Azért dönt így az elménk, hogy ne kelljen folyton azon gondolkodnia, hogy mit is csináljon, hogyan csinálja azt.
Mondhatni, kényelmi szempontból kialakítunk magunknak egy komfortzónát, amiben éldegélünk, de sokszor boldogtalanul, elégedetlenül. 


Van, hogy valami hiányzik, folyton vágyakozunk valamire, de sosem kapjuk meg, vagy éppen az a baj, hogy valamiből túl sok van. Ezen viszont egyszerűen lehet változtani! 

Nem könnyű, hanem egyszerű.

Ehhez fontos tudni, hogy az elménk mindig valamilyen célt követ. Vagy tudatosan megmondjuk neki, hogy mit szeretnénk elérni, vagy a megszokásaink által tűz ki egyszerű célokat. Olyan célokat, amik elérése nem kerül plusz energiába. Hogy több mindent el tudjunk érni az életben, adni kell az elménknek egy magasabb célt, amiért nap-mint nap küzdhetünk! Ha elértük azt, akkor újabb és újabb célokat tűzzünk ki. 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat