18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Szenvedély Angyala

Megosztás
Szabadidő

Amikor a szenvedély elragad bennünket, és a szívünk tele van érzelemmel, és legszívesebben szárnyalna..


"Elég, ha az ember elhiszi, hogy léteznek angyalok, elég, ha szükség van rá. És akkor megmutatkoznak, és ragyognak, mint a hajnal első fényei." Paulo Coelho

Vannak idők, amikor a saját fényünk kialszik és egy másik embertől kapott szikra kell, hogy újra lángra kapjon. Mindannyiunknak jó okunk van rá, hogy mélységes hálával gondoljunk azokra, akik fellobbantották bennünk a lángot"
Aki bármilyen formában kibontakoztatja, ami igazán belül lakozik tudja, hogy egy kép megszületéséhez a legfontosabb, hogy inspirálva legyünk.
Lehet ez egy átélt boldog pillanat, egy személy, egy érzés, ami igazán mélyről vagy belülről jön. Ezáltal beleláthatunk önmagunkba, egy kicsit jobban megismerhetjük a bennünk megannyi szinten zajló folyamatokat.
Egy igazi belső utazás a mandalakészítés.

Ha szeretnéd érezni a szenvedély érzést, és szükséged lenne megerősítésre, akkor tied a mandala...

Használd, nézegesd, érezd azt energiáját, töltődj fel belőle.


Tóth Emese
MandalákMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat