18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Föld-kutya éve 2018 repülőcsillag

Megosztás
Jósda

Minden évben érdemes odafigyelni a kínai asztrológia jövendöléseire, mert egy kis odafigyeléssel tudunk a ránk gyakorolt hatásokon finomítani.


A föld kutya éve a sok föld miatt „nehéz”-nek tűnik. Ezt igazolja a repülőcsillag iskola is, ahol a 9-es Tűz elem középre kerül, és bár kedvező időszaknak tűnik, egy idő után a föld nyomása olyan erős lehet mintha egy bányában rekedtünk volna. Ez főleg őszre tetőzhet és egyetértve a nyugati előrejelzésekkel, egy viszonylag feszült időszakra számíthatunk.

Gyakorta tapasztalhatjuk, hogy minden előzmény nélkül szinte pillanatok alatt ránk nehezedik egy probléma, ólmos fáradtság, lelki levertség. Ilyenkor a természetben való sétálás ki és belégzés sokat segíthet.

A kutya erőssége: a szociális kapcsolatok, a tartós értékek, a realitás, és stabilitás (hűség).
Rossz energiák megnyilvánulása esetén sok a hamisság, tehetetlenség érzete, depresszió és kiszámíthatatlan veszély.
Külföldi elemzések szerint a nemzetközi pénzpiac összeomlása, erős természeti katasztrófák, száraz nyár miatti tűzesetek, földrengések, augusztustól pedig, ázsiai országokban kitörő forradalmak, felkelések akár háborús helyzetek erősödése is beárnyékolhatja az évet.

 


Azok az állatjegyek, amelyeknek a legtöbb gondot hozza, a sárkány, kecske és kakas, a kutyák energiájával leginkább kompatibilisek a tigris, a nyúl és a ló.
Fentiek miatt érdemes különösen a repülőcsillag iskola orvoslásait komolyan venni.Jó területek:
Északnyugat: a férfiaknak kedvező lehet az utazás, vagy karrier miatti utak, de a víz elem mégsem tesz jót a fém területnek, ezért föld elemmel segíthetünk a harmóniát megerősíteni: kristály földgömbbel, (Szent Kristóf képpel ezt inkább hordjuk magunkkal) és 9 db ásvánnyal (rózsakvarc, jáde, türkiz, ametiszt, citrin, berill, opál, malachit, lápis lazuli)

Középpont: Erre a területre csak abban az esetben és csak időszakosan szabad 1 csepp alakú csiszolt kristályt tenni, ha valakinek nagyon megrekedt az élete. Ha csak könnyíteni szeretne 1 kék pillangó, vagy delfin szimbólummal érdemes kicsit orvosolni. Viszály esetén békegalamb kihelyezése javasolt. Egyébként pedig 1 db/alkalom világos kék mécsest érdemes égetni egész évben az igazságért, illetve hogy segítsük a terület jótékony energiáinak kifejlődését.

Délkelet: akvárium 7 hallal, melyből 1 piros/ szökőkút vagy amennyiben olyan helyre esik az terület ahová egyébként nem tehető víz (pl. hálószoba vagy a bejárattól balra kifelé nézve) egy jáde hal kék tálkán (nem csiszolt kristály)


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat