18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Barátság

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Jó tudni, hogy van, akihez fordulhatunk, és önzetlenül, szeretetből tudunk egymásnak adni, és kapni.


Persze, ha jó történik velük, annak én is örülök. Ha sírnak, velük együtt sírok. De hányszor voltam/vagyok önzetlenül jó hozzájuk?

Voltak barátságok, amelyek nem állták ki az idő vasfogát. Jobb is ez így, utólag.
De szerencsére, sokan maradtak. Csodálatos emberek mind.

Ha barátságról van szó, én előveszem a gyermeki (ösztönös) énemet. Jól érzem-e magam a társaságában? Rá merem-e bízni a titkaimat?

Valamit megfigyeltem magamon/magunkon, amelynek okát ma sem tudom. Ha régi, több éve nem látott barátnőmmel találkozom, a bemelegítő kérdések (Hogy vagy? - Hogy vagy?) után mindig csak a múltról tudunk beszélni. De arról órákat, akár. És arra emlékszel, amikor..? Olyan nagyon jó felidézni régen történt eseteket és sokszor jót csodálkozunk azon, hogy „ugyanarra” a sztorira sokszor teljesen máshogy emlékezünk.

Szerintem, ha a szerelem virágokat nyújt, akkor a barátság gyümölcsöket.

De sokszor a barátság érdekesebb és értékesebb, mint a szerelem. Mert nem tudod, minek, és nem tudod, miért, csak kellesz a másiknak.
Emlékszem, milyen jó érzés volt már kamasz koromban megtapasztalni a barátságot. Amikor barátnőm átjött, ettük a nagymamám sütötte lekváros kiflit és ő velem együtt utálta azokat a számára vadidegen lányokat, akik valamilyen úton-módon az én utamba álltak…

Utóirat:
Íratlan törvény, hogy soha nem hajtunk rá a barátnőnk volt fiújára!

Hajdú Hajnalka
Aurora táskák 
giorgomeska(kukac)freemail.hu
Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat