18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Barátság

Megosztás
Emberi kapcsolatok

Jó tudni, hogy van, akihez fordulhatunk, és önzetlenül, szeretetből tudunk egymásnak adni, és kapni.


Millió elcsépelt frázist írhatnék most a barátságról. 

Helyette egy rövid kis sztorit osztanék meg, ami a napokban történt velem. Apróságnak tűnik, talán nincs is akkora mondanivalója, hogy cikk szülessen belőle, de egy barátnőm nálam �"sokadszorra- jelesre vizsgázott. Pedig nem is feleltettem.

Néhány hete beszélgettünk a 9 és ½ fél hét című filmről. Nem is a története az, ami annyira lenyűgözött. Hanem a remek dalok, amiket a film közben hallhatunk, tényleg egytől-egyig remek választás. Mint ahogy a szereplők kiválasztása is nagyon jól sikerült. A fiatal, gyönyörű Kim Basinger és a pimaszul helyes, szintén fiatal Mickey Rourke. Ez a film számomra megunhatatlan, nem is tudom… olyan különleges hangulata van. Mindenkinek ajánlom és messze nem az erotikus részek miatt.

Szóval, elmondtam barátnőmnek, hogy én ezzel a történettel könyv formájában találkoztam először, még kamasz koromban, de legnagyobb sajnálkozásomra már nem lehet kapni a könyvet, még használtan, antikváriumban sem találtam. Kénytelen leszek megelégedni azzal, hogy kikölcsönzöm majd néha a könyvtárból, hogy újra és újra elolvashassam.Erre olyasmi történt, amire nem is számítottam. Barátnőm lázas kutatásba kezdett, hetekig telefonált és e-mailezett, és megszerezte nekem a könyvet! Egy jó állapotban lévő használt kiadást talált nekem!
Hogy mit tett?! Olyasmit tett értem, amit én saját magamért sem tettem volna meg! Nem találtam szavakat!

Számomra ez az igazi barátság, De vajon méltó vagyok-e rá? Hányszor lerázom a barátnőimet, munkára, fáradtságra, pasira hivatkozva. Vajon én jó barát vagyok?
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat