18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Betegségek lelki okai

Megosztás
Életmód

Ami kint, az bent. Ami fent, az lent. Ami a fejben az megjelenik a testben is .Ezért nagyon fontos, hogy miként gondolkodunk, és érzünk...


Tudtad, hogy a vesefájdalmak hátterében valamilyen érzelmi csalódás, kudarcélmény áll? A fogfájás valódi oka pedig a döntések halogatására vezethető vissza?

Manapság már elfogadott az a nézet, hogy egészségünk nem csak a fizikai testünk ideális működésére terjed ki, hanem egyfajta testi, lelki és szellemi összehangoltságot értünk alatta.

Minden betegségnek ugyanis lelki eredetű oka van. A szervezetünk fizikai tünetek formájában ad jelzést, ha valami nincs rendben, sérült a lelkünk, felborult a testi, lelki egyensúly, ami miatt az energiák sem tudnak megfelelően áramlani a szervezetben. 

A betegségek megoldására azonban nem elég a gyógyszeres, tüneti kezelés, a lelki okokat is fel kell tárni, ha valódi gyógyulást akarunk elérni. Ha egy lelki probléma ugyanis huzamosabb ideig fennáll, akkor az áttevődhet életünk más területeire is újabb problémákat, konfliktusokat, elakadásokat okozva. 

A gyógyulás kulcsa saját tudatunkban keresendő. Egészséges énkép, önelfogadás és őszinte önvizsgálat szükséges a tünetek valódi okainak megtalálásához. 

Ha egyedül nem megy, érdemes szakértő segítségét igénybe venni.
Persze, néha sokkal könnyebb néhány tablettát beszedni a fájdalom enyhítésére, de akkor ne lepődjünk meg, ha a konfliktusok és a fizikai tünetek újra visszatérnek életünkbe, azzal szembesülünk, hogy ugyanazokat a köröket futjuk és nem halad előre az életünk.


Rózsa Judit
abduktív pszichológiai tanácsadó, sorselemző
06204688712
Lélekrózsa


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat