18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Angyali érintés mandala

Megosztás
Szabadidő

Az arany színével elvarázsolja a nézőjét. Kisugárzása valóban mennyei, és különleges. Méltó segítő lehet a mindennapokban.


"Vannak idők, amikor a saját fényünk kialszik és egy másik embertől kapott szikra kell, hogy újra lángra kapjon. Mindannyiunknak jó okunk van rá, hogy mélységes hálával gondoljunk azokra, akik fellobbantották bennünk a lángot"
Aki bármilyen formában kibontakoztatja, ami igazán belül lakozik tudja, hogy egy kép megszületéséhez a legfontosabb, hogy inspirálva legyünk.
Lehet ez egy átélt boldog pillanat, egy személy, egy érzés, ami igazán mélyről vagy belülről jön. Ezáltal beleláthatunk önmagunkba, egy kicsit jobban megismerhetjük a bennünk megannyi szinten zajló folyamatokat.
Egy igazi belső utazás a mandalakészítés.


"Soha nem vagyunk annyira elveszve, hogy az angyalaink ne találjanak ránk"

 

MandalákMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat