18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Cél

Megosztás
Életmód

Megálmodni, megtervezni, és megcsinálni. A lényeg, hogy közben soha ne adjuk fel, mindig higgyünk magunkban!


Ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet élhessünk, szükségünk van arra, hogy mindig legyen előttünk kitűzött cél. Ezek a célok nem összetévesztendők azokkal a feladatokkal, vagy életszakaszokkal, amelyekkel életünk során egyébként is szembesülünk. Az nem perspektíva, hogy „majd, ha leérettségizek” ahogy az sem, hogy „majd, ha nyugdíjba vonulok”.

A cél nélküli élet egyenlő a halállal.
Kitűzött céljaink olyanok legyenek, amilyenek mi. Egyediek és különlegesek. Istentől adott képességeinket tárjuk fel magunk, majd a világ előtt. Ha nem használjuk ki egyedi képességeinket, az hálátlanság Isten vagy a sors felé.


Mindenki nagyon jó valamiben. Az élet így is, úgy is eltelik. Miért nem használjuk ki Isten adta tehetségünket? Olyan sokan vannak, akik lábujjhegyen mennek végig a sírig.
Sok ember csak vegetál vagy megelégszik a középszerűséggel.
Pedig az ELÉG JÓ szerintem NEM ELÉG JÓ.
Kifogás nincs!
Probléma sincs, csak feladat! A tudatosabbak a feladatot is kihívásra cserélték, és milyen jól tették!


Mert ha elindulunk a kitűzött célunk felé, a sors bizony görgeti majd elénk az akadályokat. De nem szabad visszafordulnunk. Hiszen a vitorlás sem tudja megváltoztatni a szél irányát vagy sebességét, viszont a vitorláján bármikor tud állítani.
Ahogy nem dobjuk ki a szemétkosárba a még érvényes kondibérletet vagy a félig teli parfümös üveget sem, ugyanúgy nem lenne szabad veszni hagyni csodálatos képességeinket.


Az nem baj, hogy útközben akadályokba ütközünk és ezért lassan haladunk. Csak visszafelé ne tartsunk! 

Mint ahogy stagnálni sem szabad! Egy indián mondás szerint, ha nem leszel napról napra jobb, akkor rosszabb leszel.
Sokszor nem is az elért cél az igazi ajándék, amit kapunk, hanem inkább az, akivé az út során fejlődtünk.
Ne várj csodát az Élettől, mert azt neked kell megtöltened tartalommal. Mindenki számára az az élet értelme, amit ő akar adni az életnek.
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat