18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Magadhoz térés

Megosztás
Életmód

Amikor elönt a duzzogás, az elegem van érzés, akkor eljött az idő, hogy feleszméljünk, hogy mi teremtettük ezt a helyzetet. Ezért csak mi tudjuk megváltoztatni.


Sokaktól hallom, hogy van valami bajuk, és mindig találnak valami külső megoldást a problémájukra, vagy az éppen aktuális problémájukra.
Az egy dolog, hogy amikor valami külső dologtól várjuk a segítséget, akkor hárítjuk a felelősséget, mert belül nem kutakodunk. De azon kívül belegondoltatok már, milyen önbizalom hiányos dolog mástól várni a megoldást? Nem mi! Pedig az, mivel eleve azt feltételezitek, hogy nem tudjátok megoldani a felmerült feladatot! ( Én így hívom a problémákat, sokkal jobban hangzik, és pozitív csengése van!)

Pedig Isten csak akkora feladatot ad, amit meg is tudtok oldani!

Tehát nincs hozzá elég önbizalmatok! A másik, ami ilyenkor történik, és ez elég nagy probléma, áldozattá váltok, a környezetetek játékszerévé, és ebben az a legrosszabb, hogy Ti adtátok át az irányítást azzal, hogy nem vettétek kezetekbe az gyeplőt, hogy majd megoldjátok Ti a saját bajotokat! Világos? Szerintem mint a Nap!Ilyenkor az ember puffog magában, vagy kifelé, hibáztat másokat, hogy nem lép előre az élete az ügye, pedig drágáim, ilyen esetbe csakis a tiétek a felelősség! Mindenféleképpen a tiétek, hiszen, minden, ami az életünkben történik azért mi vagyunk a felelősek ki más!

Azért itt van némi rejtett segítség, és aki tud olvasni a sorok között rögtön felismeri, hogy kezdjetek el dolgozni az önbizalmatokon, és az Ősbizalmon, ami minden emberben sérült, és akkor sokkal könnyebb lesz minden! 

Nem kifelé fogtok keresgélni, pirulákat, diétákat, tisztító kúrákat stb. (megjegyzem ezek is fontosak.), hanem elindultok befelé Kapcsolatba léptek belső bölcsességetekkel, Önmagatokkal, hogy mit is szeretne másképp, hogy jobb legyen, és így szépen magatokhoz tértek! Sok sikert hozzá!


Csepregi Judit
Spirituális tanító
Tradicionális Reiki mester, tanár
Szeretethang közösség


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat