18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

A cipőfűző, és a nadrágszár barátsága

Megosztás
Szabadidő

Mennyi kedves ruhadarabunk van, amikkel együtt éljük meg az élményeinket, és ettől válik olyan kedvessé. Szóljon a mese az örömről...


Mit gondoltok, ruha teszi az embert? Fontos a ruházat?

Élt egyszer egy ember, akinek volt egy kedvenc bakancsa. Ez a bakancs annyi felszabadult élményt, örömteli eseményt élt át az emberrel, hogy akárki ránézett arra a bakancsra, szinte mosolyoghatnéka volt. 

Ez a bakancs kézzel varrott, jó minőségű márkás darab volt, amikor megvásárolta az ember, nagyon boldog volt. Sosem volt még ilyen frankó darab a lábán, és vigyázni akart rá, gondolta, hogy majd ápolja megfelelően és szeretettel viseli mindig. Elképzelte, hogy milyen kalandjaik lesznek, milyen tájakon járnak majd, mennyire örül, hogy sziklamászáskor és túrázásokon megtartja a bokáját, és segíti a köves sziklás részeken a mozgását. Ez így is lett. Az ember szerette és még ma is szereti a természetet.

  
Minden túrán vitte az ember lábait, ahogy az lépkedett. Persze időjárásnak megfelelően, mert az ember szerette a kihívásokat. Így a bakancs találkozott sárral, vízzel, sziklákkal, homokos és földes, füves utakkal is. A bakancs szárát cipőfűző kötötte össze, mint rendesen. A cipőfűzőt az ember gondos kezei és ujjai kötötték és szabályozták megfelelő hosszúságúra. Így sokféle nadrágszárral is találkozott. Volt rövidebb-hosszabb, vékonyabb-vastagabb anyagból készült és volt sokféle színű nadrágszár az évek alatt, amikkel találkozott. 

Egyszer egy nagyon sziklás hegyvidéken barangolt az ember a bakanccsal a lábán. 

Ilyenkor minden élmény feltöltötte a bakancsot pozitív rezgéssel, hiszen imádta a kalandos életét. Az ember pedig életre hívja minden alkalommal, amikor felveszi őt. 

Így történt, hogy azon a köves részen, ahol nagyon meredek hegygerincen mentek a cipőfűző összetalálkozott a barna színű nadrágszárral, és együtt biztatták az embert, hogy kitartson az úton. 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat